25 / 04 / 2024

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi, 13 Şubat'ta Ankara'da!

 Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi, 13 Şubat'ta Ankara'da!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla, 13 Şubat da Ankara da “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” yapılması planlandı



Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla, 13 Şubat da  Ankara  da “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” yapılması planlandı. 


İller Bankası Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak olan zirve, MANAGEMENT PLUS DANIŞMANLIK VE EĞİTİM tarafından organize edilmekte. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞININ ve İMKON (İnşaat Mütahitleri Konfederasyonun) destek sağladığı zirveye ayrıca ULI, İNDER, İMSAD gibi sektörel derneklerde destek vermekte. 


Platin sponsorluğunu DENİZBANK’ ın yaptığı zirvede, AVEA, PAKPEN ve İLLER BANKASI ana sponsorlar oldular. Destek sponsorluğunu AKG GAZBETON, EGE GAYRİMENKUL ve BİTÜDER’ in üstlendiği zirve de ayrıca HÜRRİYET GAZETESİ ise basın sponsorluğunu üstlendi. Medya sponsorluğunu BLOOMBERG HT nin yaptığı zirvenin stratejik bilgi ortaklığını TSKB GAYRİMENKUL DEĞERLEME oldu. REIDIN.com sektörel bilgi sponsoru, İNDERGİ ise sektörel dergi sponsoru oldular. 


Arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat sektörünü, inşaat malzemeleri sektörünü ve finans sektörünü yakından ilgilendiren zirveye çok sayıda katılımın olması beklenmekte. Kamudan ve özel sektörden, üniversitelerden çok değerli konuşmacıların katılacağı zirvede; kentsel dönüşüm süreci içerisinde yapılması gerekenler, kentsel dönüşüm de karşılaşılacak zorluklar ve nasıl aşılacağı, kentsel dönüşümün ülke ekonomisine getireceği katkılar, kentsel dönüşümün ekonomik boyutları, arsa sahiplerine ve kat maliklerine düşen görevler, parsel birleştirme ve emsal artışı gibi çok önemli ve kamuoyundan her kesimi ilgilendiren zirve de, tüm bu sorulara yanıtlar aranacak. 



Geri Dön