19 / 04 / 2024

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ yarın HATMEK’te gerçekleşecek.




Deprem riski taşıması itibariyle niteliksiz konut stokuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağına kesin gözüyle bakılan kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ 26 Mayıs tarihinde HATMEK’te gerçekleşecek.


Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) ev sahipliğinde ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) ile Hatay Sanayici İşadamları Derneği’nin(HASİAD) desteklediği zirve, Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından yapılacak.


KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN HER YÖNÜYLE TARTIŞILACAĞI ZİRVEYE, FİNANS SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNİN İLGİSİ BÜYÜK


Yetkililer, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği tarafından da desteklenen, Hatay ve ilçelerindeki belediyeleri, arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat sektörünü, inşaat malzemeleri sektörünü ve finans sektörünü yakından ilgilendiren zirvenin, yarın saat 9.30’da HATMEK konferans salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.




Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön