27 / 04 / 2024

Heramis, Altınoluk'a 200 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Heramis, Altınoluk'a 200 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Heramis Tatil Köyü, Aydın Şirketler Grubu ve Çetinkayalar İnşaat ile Balıkesirin Altınoluk ilçesinde 200 milyon dolarlık yatırımla ikinci termal tatil köyünü yaptırıyor. Proje, Türkiye'nin denize sıfır konumundaki ilk termal tesisi...



Heramis Termal Tatil Köyü Satış ve Pazarlama Müdürü Arzu Şeremetli, Bigadiç ilçesinde benzer bir yatırımı olan firmanın ikinci tesisini Altınolukta yaptırdığını söyledi.

Temeli geçen yılın Eylül ayında atılan tatil köyünün deniz kıyısında, Kazdağlarının eteklerinde olacağını ifade eden Şeremetli, deniz, termal ve doğa turizmini aynı anda sunan nadir ve örnek bir tesis inşa edildiğini anlattı.

Yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla kurulacak tatil köyünün ilk etabının yıl sonunda hizmete gireceğini dile getiren Şeremetli, şunları kaydetti:

"180 dönüm arazi üzerine kurulu tatil köyü, toplam 39 blok, 700 daire ve 16 bin 800 devreden oluşan bir projeyi içeriyor. Bunların yanı sıra tesisler, 200 yatak kapasiteli otel, açık ve kapalı termal havuzlar, hayvan bakım üniteleri, alışveriş merkezi, restorant, yürüyüş parkurları, açık spor aktivite alanları, çocuk oyun alanları, terapi ve fizyoterapi havuzu, aqua park, yarı olimpik havuzu, masaj üniteleri, klasik Türk hamamları gibi birçok bölümden oluşacak."

Şeremetli, tesislerin 5 yıldızlı hizmet standartlarında olacağını vurgulayarak, "Müşterilere 38-40 derece sıcak su sağlanacak. Tatil köyü, Altınoluk ve çevresi turizmine hareketlilik kazandıracak. Tatil köyüne talep çok yüksek" diye konuştu.

HERAMİS TATİL KÖYÜ PROJESİ

Heramis Tatil Köyü'nün resmi sitesinde yer alan bilgiler şöyle:

Konumu, sunduğu imkanlar ve projenin niteliği bakımından ; Türkiyenin en büyük, en modern ve en kapsamlı termal devremülk projesidir. Sosyal donatı alanları, açık hava etkinlikleri, açık-kapalı havuzları, termal havuzları ve fizik tedavi üniteleri ile 7′den 70'e her yaş gurubundan aile için unutulmaz tatillerin sonsuza kadar sahibi olmayı vaat ediyor.

Heramis Termal Tatil Köyünün ve bağlı bulunduğu tatil sisteminin arkasında ise Aydın Şirketler Grubu ve Çetinkayalar İnşaat bulunmaktadır. Biri sağlık, diğeri ise inşaat grubu olan ve Hera Termal Bigadiç gibi kendi alanlarında yurtiçi ve yurtdışı birçok başarılı projeye imza atmış olan Aydın Şirketler Grubu ve Çetinkaya İnşaat güçlerini Türkiyenin ilk denize sıfır termal projesini hayata geçirmek için birleştirmişlerdir.

Türkiyenin en büyük termal yatırımı olan proje; son yıllarda oksijen yoğunluğu ile adını sıkça duyduğumuz Altınolukta 180 dönüm denize sıfır arazi üzerinde yükselmektedir. Ekim ayı itibari ile inşaatına başlanan ve 2012 Ocak ayından itibaren 1. etapın biteceği projede toplam 700 apart daire ile 16.800 devremülk bulunmaktadır.

Sağlık, bakım, tatil ve 5 yıldızlı konforu termal devremülk konseptinde ömür boyu sunan Heramis Termal Tatil Köyü size özel bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Heramiste sizi bekleyen aktiviteler

* Aqua Park * Talaso Terapi Havuzları * Sıcak Su Havuzu * Fizik Tedavi Havuzu * Yüzme Havuzları * Dalga Havuzu * Fizik Tedavi Havuzu * Yüzme Havuzları * Dalga Havuzu * Çocuk Havuzları * Deniz Suyu Havuzu * Uzun-Geniş Plaj * Basketbol-Voleybol-Futbol-Tenis Kortu * Squash * Çocuk Kulubü ve Kreş Hizmeti * Su Sporları * Animasyonlar * Anfi Tiyatro * Alışveriş Merkezi * Sinema Salonu Termal & Spa Klinik Üniteleri * Termal Havuzlar * Türk Hamamları * Dinlenme Salonları * Aroma Terapi Üniteleri * Macera Duşları * Saunalar * Şok Havuzları * Masaj Salonları * Soyunma Odaları * Kafeteryalar * Vitamin Bar * Sağlık Üniteleri * Kondisyon ve Spor Salonları * Kapalı Yüzme Havuzları

SAYILARLA HERAMİS

0 Tesisin denize olan uzaklığı
32 Heramis Termal Tatil Köyünde bulunan havuz sayısı
39 Toplam blok sayısı
75 Termal suyun sıcaklığı
127 Tesis içinde yer alan ortak kullanım alanları, termal alanlar ve sosyal donatıların sayısı
180 Heramis Termal Tatil Köyünün kurulacağı alanın büyüklüğü
200 Projede yer alan 5 yıldızlı oteldeki yatak sayısı
365 Heramis Termal Tatil Köyünün kullanıma açık olduğu günlerin sayısı
700 Yapımına başlanan dairelerin toplam sayısı
16.800 Toplam devremülk sayısı
280.000.000 Yapılacak olan toplam yatırım miktarı
Sonsuz Heramis devremülklerinin kullanım süresi

AA


Geri Dön