26 / 04 / 2024

Herbil Villaları'nda villalar 3 milyon eurodan başlıyor!

Herbil Villaları'nda villalar 3 milyon eurodan başlıyor!

Akıllı evlerde loks yasam 3 milyon Euro Bodrum'da ileri teknolojiyle insa edilen Hebil villaları, sakinlerine ultra lüks bir yasam sunuyor. Akıllı ev seklinde projelendirilen ve cam yüzeye sahip konutlar 2.5-3 milyon Euro'ya satılıyor...



Bodrum'un gözde beldelerinden Göltürkbükü'ne komşu Hebilköy'de inşa edilen A plus konut projesi Hebil 157, bes dönüm arazi üzerine yerleştirilmiş ve her biri 1.058 metrekare büyüklüğe sahip 5 adet villadan oluşuyor. Mimar Alper Aytac'ın ekip liderliğinde Aytaç Mimarlık ofisinin hayata geçirdiği projede hiçbir lüksten kaçınılmamış. Camlarla döşenmiş dıs yüratıyor. Hebil 157 konutlarının fiyatarı ise 2.5-3 milyon Euro arasında değişiyor. 

Projede paslanmaz çelik lavabo ve ocak ile donatılmış mutfak bulunuyor. Kullanılan malze meler ve villa özellikleri ise banyolarda zemin ve duvarlar murano cam mozaik, lavabolar özel yapım tamamı akrilik. Musluk ve dus takımları parlak krom ar matür, zemin ısıtma, buhar yapmayan aynalar. 

zeyleri sayesinde Hebil Koyu'nun manzarasını do- gu EVLERDE çamaşır makinesi ve kurutucu, zemin acık mese ğal bir atmosferde izlenmesine olanak sağlayan yQK YOK parke' °ze' *ma'at' yerleşik şaraplık, gizli mini villalarda odalardan görülebilen, yüzme havuzunun dışında, koy sahilinde bulunan ve golf arabasıyla 2 dakikada ulaşılabilen yüzer bir iskele bulunuyor. 5 villanın her birinin sahip olduğu 6 oda (4+2), 6 tuvalet ve banyo, acık havuz, 4 araçlık acık otopark, mutfak, kahve makinesi, mini buzdolabı, kütüphane, gardırop ve ayakkabılık, ankastre dolap ve çekmeceleri ile birlikte özel dizayn. Şömine, uzaktan kumandalı güneş kırıcı perdeler, ebeveyn giyinme odası, hidromasaj havuz, 5 ine dokunmatik panelli akılyüzer iskele, golf arabası ve villa sahiplerinin n ev kontrol sistemi, VRF ısıtma ve soğutma yaşantılarına huzur katacağı düşünülen bahçe bölümündeki zeytin ağaçları ile de farklılık yakontrolü, uzaktan IP-kontrollü ev operasyonları, ev güvenlik sistemi seklinde sıralanıyor. 


Akıllı evlerde loks yasam 3 milyon Euro Bodrum'da ileri teknolojiyle insa edilen Hebil villaları, sakinlerine ultra lüks bir yasam sunuyor. 


Akıllı ev seklinde projelendirilen ve cam yüzeye sahip konutlar 2.5-3 milyon Euro'ya satılıyor. 


Star


Geri Dön