25 / 04 / 2024

Hi-Fit Dumankaya iletişim!

Hi-Fit Dumankaya iletişim!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Hi-Fit Dumankaya iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Hi-Fit Dumankaya projesinde dairelerin fiyatları 99 bin liradan başlıyor. Proje Kasım 2016'da teslim edilecek...




Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Hi-Fit Dumankaya projesi İstanbul Bahçeşehir bölgesinde Modern Vadi'nin üçüncü etabı olarak yükseliyor. Hi-Fit Dumankaya projesi ilk olarak Athletic-O Towers adıyla tanıtılmıştı. Ancak proje Hi-Fit Dumankaya adıyla satışa sunuldu.


Hi-Fit Dumankaya iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim. Hi-Fit Dumankaya projesi 28 ve 32 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Hi-Fit Dumankaya projesi 630 adet konuttan meydana geliyor.


Hi-Fit Dumankaya projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Hi-Fit Dumankaya projesi 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Hi-Fit Dumankaya teslim tarihi Kasım 2016 olarak belirtiliyor.


Hi-Fit Dumankaya iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayarak, Hi-Fit Dumankaya satış ofisine ulaşabilirsiniz. Hi-Fit Dumankaya projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Hi-Fit Dumankaya projesinde peşin ve vadeli ödemelere yüzde 20 indirimli fiyatlar devam ediyor. Hi-Fit Dumankaya projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Hi-Fit Dumankaya nerede?

Hi-Fit Dumankaya adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul



Hi-Fit Dumankaya iletişim

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com


projeye sor



Geri Dön