19 / 04 / 2024

Hıdır Kınıklı, toplu konut projesi için destek istedi!

Hıdır Kınıklı, toplu konut projesi için destek istedi!

Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, derneğin hayata geçirmek için uzun süredir çaba gösterdiği Toplu Konut Projesi hakkında bilgi vererek, "TOKİ'ye 1700 kişilik isim listesi verdik. TOKİ'den bir heyet gelerek Çorurn'da incelemeler yaptı" dedi.




Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Hıdır Kınıklı ve dernek yönetim kumlu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayayı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, derneğin hayata geçirmek için uzun süredir çaba gösterdiği Toplu Konut Projesi hakkında bilgi vererek, "TOKİ'ye 1700 kişilik isim listesi verdik. TOKİ'den bir heyet gelerek Çorurn'da incelemeler yaptı" dedi.Kınıklı, Toplu Konut Projesi'nin hayata geçirilmesi noktasında İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya'dan destek istedi. 

Halil İbrahim Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emekliler Derneği'nin çalışmalarını taktirle izlediklerini söyledi. 

Hemen hemen her evde bir emeklinin bulunduğuna dikkati çeken Kaya, "Toplumun huzuru emeklilerin huzurundan geçer. Emeklilerin hayatını kolaylaştırmak, onların huzurunu sürekli kılmak hepimizin görevi" diye konuştu. Kaya, Emekliler Derneği'ne ve tüm emeklilere ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.


Çorum Tek Yıldız


Geri Dön