23 / 04 / 2024

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecenin ülke tarihi açısından yeni bir milat olduğunu belirterek, "Bu hain girişimin arkasında olan, içerde ve dışarıdaki tüm unsurları bir kere daha şiddetle lanetliyoruz" dedi.



Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması, gelecek nesillere aktarılması gerektiğini ifade ederek, "Bir daha bu tür hain terör, darbe ve tuzakların, kalkışmaların yaşanmaması için Türkiye olarak uyanık ve tedbirli olmalıyız. Darbe ve kalkışma asla kabul edilmez. Bu tür girişimlerin geçmişteki örnekleri de göz önündeyken, ülkemizin geleceğine hiçbir faydası olmayacağı kesindir. 15 Temmuz gecesinde, toplumumuzun tüm unsurları, vatanına, devletine, bayrağına, geleceğine milli birlik ve beraberliğine, demokrasiye sahip çıktığını ve çıkabileceğini göstermiştir. Gelecek ve genç nesillere bunu anlatmamız ve hatırlatmamız elzemdir" diye konuştu.


15 Temmuz gecesi sadece bir zafer gecesi değil, aynı zamanda geleceğin kazanıldığı bir gece olduğunu vurgulayan Kaya, "Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı


Milliyet


Geri Dön