19 / 04 / 2024

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri!

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. E-5 karayoluna 2 dakika yakınlıkta bulunan proje 5 bin 821 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ara kat dubleks şeklinde dizayn edildiği  Hill Kartal  Residence'de teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Hill Kartal Evleri 13 ve 28 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Projede konutların alanları 77,61 metrekare ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. 

Hill Kartal Yakacık ödeme seçenekleri!

Toplamda 193 adet dairenin yer aldığı Hill Kartal Rezidans'ta yüzde 15 lansman indirimi uygulanıyor. Projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa edilen Hill Kartal projesi 5 bin 821 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Yakacık Hill Kartal'da buhar odaları, açık fitness alanı, sinema salonu, tenis tortu, yürüyüş alanı, kafeterya, iki çocuk parkı, çocuk bakım ünitesi, açık kapalı yüzme havuzları, şelale, basketbol ve voleybol sahası ve sauna gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 


Hill Kartal Konutları fiyatları 264 bin TL yerine 225 bin TL'den başlıyor. Proje Kartal Metro istasyonuna ve E-5 karayoluna 2 dakika,  Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika, Marina'ya 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 

21 soruda Hill Kartal Almalar-İskurt-Nergo projesi!

Yakacık Hill Kartal ulaşım bilgileri: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Telefon: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön