26 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verdi!

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verdi!

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören işbirliği ile gerçekleştirilen başarı üzerine motivasyon seminerleri ülke geneline yayılıyor!



1A Plus emlak markası sponsorluğunda Hilmi Işıkören ile ülke genelinde gerçekleştirilen başarı üzerine motivasyon seminerleri  İzmir  ve Antalya'dan sonra Adana'da da yine büyük bir katılımcı ilgisiyle karşılaştı.


Katılımcılar, Hilmi Işıkören ile yüz yüze tanışmak ve söyleşisine dahil olmak üzere her seminerde olduğu gibi yine bir saat önce seminerin yapıldığı otelde bir araya geldiler. Samimi bir sohbetin ardından başlayan seminer Hilmi Işıkören'in hayatta başarıya giden yolları motive edici şekilde anlattığı sunumuyla 1.5 saat kesintisiz devam etti.


1A Plus Türkiye kurucu ortağı Ebubekir Sevimli "Markamızı, olumlu bakış açıları ve yaratıcı fikirler ışığında geniş bir halk kitlesiyle buluşturmayı misyon edinerek emlak sektörünün duayeni motivasyon uzmanı Sn. Hilmi Işıkören ile yola koyulduk. Daha büyük kitleler bu bilgilerden faydalansın diye katılımı ücretsiz yaptık. İzmir, Antalya ve Adana'daki seminerler yoğun ilgi gördü. Markamızın büyümesi sürecinde böyle bir sosyal sorumluluğa destek olduğumuz için çok memnunuz. Her işte olduğu gibi emlak işinde de motivasyonun gücüne gönülden inanıyoruz. Başarı üzerine motivasyon seminerleri dizisi farklı şehirlerde ücretsiz katılımla gerçekleştirilmeye devam edecek.”diye açıklama yaptı.



Geri Dön