25 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören, Realty World Genel Müdürlüğünden ayrıldı

Hilmi Işıkören, Realty World Genel Müdürlüğünden ayrıldı

Hilmi Işıkören, kurulduğu yıl olan 2005'den beri sürdürdüğü Realty World Türkiye Genel Müdürlük görevinden 1 Şubat 2010 itibariyle ayrıldığını açıkladı



Re/Max Türkiye, Century 21 Türkiye ve Realty World Türkiye Genel Müdürü olarak 13 yılı gayrimenkul sektöründe olmak üzere, franchising sektöründe sahip olduğu 21 yıllık tecrübe ve yönetim deneyimi ile tanınan Hilmi Işıkören, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi BÜYEM tarafından düzenlenen Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifika Programının kurucu ve eğitmenlerinden biri olarak görev alıyor.

Marmara Üniversitesi'ni bitirdikten sonra, ABD'de franchising üzerine eğitim alan Hilmi Işıkören,  profesyonel kariyerine gıda sektöründe uluslararası bir şirkette 5 yıl franchise yöneticiliği yaparak başladı. Daha sonra bilgisayar sektöründe bir franchise zincirini oluşturan ve 3 yıl içinde markayı ülkenin en yaygın zinciri haline getiren ekibin başında yer alan Işıkören, emlak sektörü ile 1997'de Re/max ile tanıştı. Re/max Türkiye'nin Franchise Direktörlüğü'nden sonra Century 21 Türkiye'ye Genel Müdür olarak transfer olan Hilmi Işıkören 2005 yılına kadar üst düzey yöneticiliğini sürdürdü. 2005-2010 Şubat arasında ise Realty World Türkiye Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Geri Dön