28 / 03 / 2024

Hilmi Işıkören: Sektöre yeni oyuncular girecek!

Hilmi Işıkören: Sektöre yeni oyuncular girecek!

Konut Projeleri Markalaşma Danışmanı Hilmi Işıkören, kısa vadede konut sektörünün yaşayacağı gelişmelere değinerek konut satışlarında mütekabiliyetin kaldırılması ve kentsel dönüşüm ile sektöre yeni firmaların gireceğinin altını çizdi



 Konut satışlarında mütekabiliyetin kaldırılması ve Türkiye'nin adeta yeniden inşaa edilmesinin planlandığı yeni kentsel dönüşüm programı ile yerli ve yabancıların beğenilerine yönelik konut projelerinin birbiri ardına geleceğini göreceğiz. Mevcut inşaat firmalarının dışında yeni inşaat firmalarının projeleriyle ortaya çıkması muhtemel olacak.

Çok titiz, ince eleyip sık dokuyan proje tüketicileri en iyiyi seçmek için inşaat firmalarını inceleyip projelerini gezecekler. Satın alma kararında firmaya güven, referanslar, yapı kalitesi, lokasyon, konsept, sosyal imkan, donatılar, fiyat vb. gibi birçok unsur önemli olurken bunları oluşturacak markalaşma, pazarlama ve satış sürecinde doğru adımlar atan inşaat firmalarının başarılı ve kalıcı olacağını görecegiz.

Bir inşaat firması için en stratejik yatırımlardan biri markalaşmadır. Bir projeye çekici ingilizce bir isim koyarak markalaşmaktan bahsetmiyorum tabiki. Markalaşma sürecinde emlak tüketicisiyle duygusal bağ kurabilen ve mantıksal doğrularıyla farklılaşarak markalaşan inşaat firmaları benzerlerinden sıyrılıp en çok tercih edilip projelerini en rahat satabilen şirketler olacaklardır.


Emlak tüketicisini hafife almayıp markalaşma yatırımını doğru yapan inşaat firması uzun yaşar, hep üretir, hep satar, hep olur, hep kalır.

www.isinizeozelmentor.com

hilmiisikoren (Twitter - Facebook)


Geri Dön