26 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören'in Başarı ve Motivasyon semineri yarın!

Hilmi Işıkören'in Başarı ve Motivasyon semineri yarın!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Hilmi Işıkören, çeşitli şirket, kurum ve üniversitelerinde başlattığı ‘Başarı ve Motivasyon’ seminerlerine Lefke Avrupa Üniversitesinde devam ediyor



Işıkören, “Başarıya Giden Yollar Ve Başarının Motive Edici Öyküsü” adlı semineriyle 10 Nisan 2013 tarihinde bu kez Lefke Avrupa Üniversitesinde motivasyon konuşmasını yapacak.


25 yıllık profesyonel iş kariyerinde  gıda ve bilişim sektörlerinin yanı sıra uluslararası üç gayrimenkul markasındaki 14 yıllık üst düzey yöneticilik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen ismi olan Işıkören, çeşitli kurum ve üniversitelerde başlattığı iş ve hayata dair motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.

 

10 Nisan 2013, Çarşamba günü saat 14:00’de Lefke’deki Raif Rauf Denktaş salonunda konuşmasını gerçekleştirecek Işıkören, “14 ay önce www.isikoren.wordpress.com blog sayfamda ’Hepimizin ihtiyacı bilginin özü ve motivasyon’ diye bir hareket başlattım. Kısa sürede Türkiye, KKTC ve diğer ülkeler dahil olmak üzere 90’a yakın ülkeden binlerce Türk blog sayfasının takipçisi oldu. İş ve hayata dair yepyeni fikir ve tavsiyelerime ilgi gösteren insanların katkılarıyla blog sayfası bir süre önce Dünya genelinde Türkçe yayın yapan wordpress blog sayfaları arasında her kategoride ilk 100 listesine girmeyi başardı. 1 Nisan günü ise blog sayfası 4. sıraya yerleşti. İlk üçe giren blog sayfalarından çok daha genç bir sayfa olarak bu çok önemli bir derece oldu. Blog sayfasında paylaştığım yeni dünyaya ait fikir ve tavsiyelerim çeşitli sektörlerden şirketlerin, kurumların ve üniversitelerin de ilgisini çekiyor. Bu nedenle bir çok yerden başarı ve motivasyon üzerine konuşma yapmak için teklifler alıyorum. Lefke Avrupa Üniversitesinde de başarı öykümü ve başarıya giden 10 yolu dünyadan en güncel örneklerle değerli katılımcılarla paylaşacağım.” diye açıklama yaptı. Hilmi Işıkören’in Mart 2013 tarihinden itibaren Sakarya Üniversitesi, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mersin Üniversitesinde gerçekleştirdiği Motivasyon konuşmalarının devamı olan Lefke Avrupa Üniversitesindeki söyleşisi halka açık olarak gerçekleştirilecek ve sonunda soru cevap bölümü yer alacak.



Geri Dön