26 / 04 / 2024

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.



İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Çivi Çakma Makinası Hilti BX 3-IF ürününü sektörle buluşturdu. İlklerinin yanı sıra Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine de layık görülen Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, dolu tuğla, beton ve çelikte güvenilir, sürekli olarak yüksek performansta ve yüksek tespit kalitesinde kullanım sağlıyor.


Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat ve el aletleri sektöründe fark yaratan marka Hilti, Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine de layık görülen yeni ürünü Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası’nı pazara sundu. Dünyada bir ilk olarak betona ve çeliğe çivi çakabilen Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, güvenilirliği ve yüksek performansıyla da dikkat çekiyor.


Dolu tuğla, beton ve çeliğe çivi çakan ve elektrik enerjisi haricinde herhangi bir yakıt kullanmadan çalışan Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, saniyede 1 çivi çakabilen son derece verimli tespit hızına sahip. Akünün tek şarjıyla 600 çiviye kadar çakma olanağı sunan Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, uygun olabilecek bütün ana malzemelerde hızlı ve kolay montaj için en büyük yardımcı olmaya aday.


Alet ve akü durumunun kolayca izlenmesi için LED göstergeye sahip olan Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası; köşelere, duvarın yakınına veya dar yerlere kolay erişim için dizayn edilmiş ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca makinaya daha az kuvvet uygulayarak çakma işlemine hazırlama, daha az gürültü ve daha az geri tepme özellikleri sayesinde yüksek kullanıcı konforu sunuyor. Alçı panel profilini betona, dolu tuğlaya ve çeliğe seri bir şekilde sabitleyebilen Hilti BX 3-IF Akülü Çivi Çakma Makinası, iç mekan alçı panel uygulamaları, küçük çaplı elektrik boru (conduit) montajı, küçük çaplı ısıtma soğutma boru kelepçe ve klemplerinin montajı için de ideal bir performans sergiliyor.


Geri Dön