26 / 04 / 2024

Hilti’nin yeni ürünü Türkiye pazarında!

Hilti’nin yeni ürünü Türkiye pazarında!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler ile yüksek katma değer sağlayan jenerik marka Hilti’nin yeni ürünlerinden Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası artık Türkiye pazarında.



Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler ile yüksek katma değer sağlayan jenerik marka Hilti’nin yeni ürünlerinden Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası artık Türkiye pazarında… Hilti Türkiye’nin bu yıl piyasaya sunduğu Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası, inşaatlardaki ince işlerden kaba işlere, mekanik tesisat uygulamalarından çelik binalarda ana malzeme aparat montajına kadar birçok alanda güçlü bir performansla uygulama yapma imkanı sunuyor.


Tetik ve baskı güvenliği ile piston prensibi özellikleri sayesinde güvenli bir kullanım sunan Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası, metal gövdeye sahip olmasıyla da uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapı sergiliyor.


Kullanımının ve bakımının çok pratik olması sebebiyle tercih sebebi olan Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası, beton ve çeliğe ahşap sabitleme, elektrik kablo tavası ve havalandırma kanallarını sabitleme, asma tavan askı kancası aparatı sabitleme gibi uygulamaları güvenilir şekilde yapmayı mümkün kılıyor. Kompakt ve şık tasarımıyla da ilgi gören Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası, küçük ve ergonomik yapısıyla dar yerlerde de uygulama kolaylığı sağlıyor.


Darbelere dayanıklı sağlam gövdesi ve yüksek güvenlik özellikleriyle dikkat çeken Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası, inşaatlarda gerekli olabilecek her türlü uygulamaya uygun çözümler sunuyor.


Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında


Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde doğup, bugün 22 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2014 yılı cirosu 4,5 milyar İsviçre Frangı (10,5 milyar TL) olarak gerçekleşen Hilti, Türk inşaat sektörünün hızlı gelişme ve büyüme potansiyeli sebebiyle 1982 yılından itibaren 33 yıldır Türkiye’de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2014 yılında yüzde 35 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve  Adana  Bölge Müdürlükleri’nde görev yapan 228 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2015” listesinde 3. sırada yer alırken, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e layık görüldü. Hilti ise aynı enstitünün açıkladığı “Avrupa’nın En İyi Çok Uluslu İş Yerleri 2015” listesinde 25 marka içinde geçtiğimiz yıla göre 5 basamak yükselerek 12. sıraya yerleşti.



Geri Dön