18 / 04 / 2024

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.



Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat ve el aletleri sektöründe fark yaratan Hilti, 57 ülkeden yaklaşık 5 bin 200 ürünün aday olduğu “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” yarışmasında dört ayrı inovatif ürünüyle ödüle layık görüldü. 41 uluslararası uzmanın jüri olarak değerlendirme yaptığı yarışmada; Hilti PD-C Lazermetre, Hilti SF 8M-A22 ve Hilti SF 10W-A22 Kablosuz Vidalama Makineleri ile hem betona hem de çeliğe çivi çakabilen ve sadece batarya çalışan ile dünyanın ilk Akülü Çivi Çakma Makinası Hilti BX 3-ME ödül aldı.


Haziran ayında Türkiye pazarına da giriş yapan Hilti BX 3-ME Akülü Çivi Çakma Makinası, dolu tuğla, beton ve çeliğe saniyede 1 çivi çakabiliyor. Akünün tek şarjıyla yaklaşık 600 çivi çakabilen bu ödüllü ürün, yüksek performansının yanı sıra üst düzey güvenliği ile de dikkat çekiyor. Yarışmada ödül alan Hilti PD-C Lazermetre, ölçüm sonuçlarının dijital fotoğraf olarak kaydedilmesini veya rapora dönüştürülmesini sağlıyor. Cihaz, çeşitli hesaplamaların yapılmasını ve kapsamlı proje verileriyle birlikte bilgisayara, tablete veya akıllı telefona aktarılmasını mümkün kılıyor. Yine ödüle layık görülen Hilti SF 8M-A22 ve Hilti SF 10W-A22 Kablosuz Vidalama Makineleri ise metal ve ahşap yüzeylerde yüksek performanslı vidalama imkanı sunuyor.


Ürünlerin inovasyon, kalite, fonksiyonellik ve ekolojik sürdürülebilirlik açısından değerlendirildiği Red Dot ödüllerinde Hilti, 2015 yılında Hilti PR 30-HVS Döner Lazeri ile 2014 yılında ise Hilti TE 70 Kırıcı-Delici Ailesi ile kendi kategorisinin en büyük ödülü olan “Best of the Best” (“En İyinin En İyisi”) ödülüne layık görülmüştü.


Geri Dön