24 / 04 / 2024

Hilton Antakya Müze Otel'in inşaatı Hilton Yönetimi tarafından takip ediliyor!

Hilton Antakya Müze Otel'in inşaatı Hilton Yönetimi tarafından takip ediliyor!

Yapım çalışmaları noktasında dikkatleri üzerinde toplamayı sürdüren, Hilton Antakya Müze Otel'in devam eden inşaat süreci, Hilton Yönetimi tarafından da yakından takip ediliyor.



İşadamı Necmi Asfuroğlu tarafından hayata geçirildiği ilk andan itibaren çok konuşulan, Emre Arolat imzalı mimarisi ile tartışılan, Hilton işbirliğinde yükselen beklentiler ile merak edilen Hilton Antakya Müze Otel geçtiğimiz hafta üst düzey bir ismi ağırladı.


 Hilton Worldwide Turkiye, Rusya ve Avrupa Sorumlusu Michael Collini, 2016 yılı içinde bitirilmesi planlanan ve görkemli bir açılışla da kapılarını açmaya hazırlanan Hilton Antakya Müze Otel'in şantiyesini gezdi, çalışmaları yakından izledi, ilk elden bilgi aldı ve görüşmelerinin ardından da Antakya'dan ayrıldı.


Antakya ziyareti kapsamında; Hilton Antakya Müze Otel Genel Müdürü Aydın Duran, Yatırımcı İşadamı Necmi Asfuroğlu ve Timur Asfuroglu ile bir araya gelen Michael Collini, çelik kazıklar üzerinde yükselen otelin tabanında yer alan tarihi eserlerle yakından ilgilendi.


Bu ziyaret, açılışı yaklaşan Otel noktasındaki netleşen detayların son kontrolleri olarak ifade ediliyor, ki Hilton markasının Antakya'daki bu yatırıma olan ilgisi ve verdiği önem de biliniyor. Hatırlanacağı gibi Hilton Global Başkan Yardımcısı Rob Palleschi, Londra'da yapmış olduğu bir toplantıda, “Eğer bu nokta Hilton markası olmasaydı, çok ama çok üzülürdüm” demiş, burayı ne kadar önemsediklerini açıkça belli etmişti.


Antakya Gazetesi


Geri Dön