19 / 04 / 2024

Hilton ikinci Garden Inn'i Konya'da dün açtı

Hilton ikinci Garden Inn'i Konya'da dün açtı

Hilton Worldwide Türkiye'deki ikinci Hilton Garden Inn otelini dün Konya'da açtı. Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre otelin 210 oda ve 18 süitten oluşacağını söyledi



Hilton Garden Inn Konya Genel Müdürü Serhan Dora "Misafirlerimize Hilton Garden Inn markasının ayrıcalıklarının yanı sıra Türk misafirperverliğinin en iyi örneğini de yaşayacak" dedi. Hilton Worldfide 2013 yılına kadar Türkiye'de 16 otel daha açmayı planlıyor.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İkinci Hilton Garden Inn oteli Konya’da açıldı

Hilton Worldwide Türkiye’deki ikinci Hilton Garden Inn otelini Konya’da açtı. Türkiye’de açılması planlanan 16 otelle birlikte 2013 yılına kadar Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki otel portföyü iki katından fazlasına ulaşmış olacak

Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre, “Türkiye’deki ikinci otelimizi açmış olmaktan dolayı çok memnunuz. Burası bizim için hem misafirleri hem de ödüllü markamıza ilgi gösteren yatırımcıları dolayısıyla özellikle heyecan verici bir pazar konumunda” dedi.
Hilton Garden Inn Konya Genel Müdürü Serhan Dora ise “Misafirlerimiz dünyaca ünlü Hilton Garden Inn markasının bütün ayrıcalıklarının yanı sıra Türk misafirperverliğinin en iyi örneğini de yaşayacak” şeklinde konuştu.
Hilton Garden Inn Konya, kent merkezinde ve Mevlana Merkezi’nin hemen yanı başında konumlandı. Otelin 210 misafir odası ve 18 süitinin yanı sıra, 24 saat açık business centre, 475 misafiri ağırlayabilecek büyük bir balo salonu ve 220 kişiyi alabilecek ayrı toplantı salonları bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön