23 / 04 / 2024

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi açıldı!

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi açıldı!

Misafirlerini dünyaca ünlü Hilton hizmeti ve geleneksel Türk konukseverliğiyle karşılayan Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’ un turizm kapasitesini yeni bir boyuta taşıyor.



İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi (Hilton İstanbul Bomonti), 85’i suit olmak üzere 829 konuk odası olan otel 12 bin metrekarelik etkinlik alanıyla İstanbul’un turizm hacmini artırmayı hedefliyor. Ödüllü GA Design of London firması tarafından tasarlanan ve 34 katlı olan otel yaklaşık 60 yıldır Türkiye’de olan Hilton markasının dünyaca ünlü hizmet anlayışını İstanbul’un en hızlı büyüyen bölgelerinden birine, Bomonti’ye taşıyor.


“İSTANBUL DÜNYA ŞEHİRLERİNE RAKİP”


Hilton Worldwide EMEA Başkanı Simon Vincent, otel ile ilgili açıklamasında “Hilton İstanbul Bomonti, muhteşem kapasitesi sayesinde, dünyanın en hızlı gelişen uluslararası konferans ve etkinlik merkezlerinden biri olan İstanbul’a Londra, Dubai ve Prag gibi şehirlerle rekabet etmek için gereken tüm desteği sağlıyor” şeklinde konuştu.


Hilton İstanbul Bomonti aynı anda 6350 konuğu ağırlama kapasitesine sahip. Büyük konferans ve etkinlikler için benzersiz bir seçenek sunan otel İstanbul’un en büyük kolonsuz balo salonuna da ev sahipliği yapıyor.  Otel, dijital kayıt ekranları, etkinlik planlamacılarına yönelik özel IRoom uygulamaları gibi en son toplantı teknolojilerinin yanında, düğün ve sosyal davetler için ideal açık hava teraslarıyla fark yaratıyor.


Hilton İstanbul Bomonti ile ilgili özel bir açıklama yapan Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Rob Palleschi “İstanbul’daki Hilton Hotels & Resorts tesislerimizin sayısını artırmaktan büyük heyacan duyuyoruz. Hilton İstanbul Bomonti, tüm dünyadaki en önemli Kongre, Toplantı ve Etkinlik otellerimizden biri. Şık tasarımımızı ve üstün Hilton hizmetlerini Türkiye’ye böylesine büyük bir ölçekle sunmaktan ötürü son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.


3 BİN 300 METREKARELİK SPA


Hilton’un Türkiye’deki ilk “eforea: spa at Hilton” tesisi de Hilton İstanbul Bomonti’nin bünyesinde hizmet veriyor: 14 terapi odası, kapalı ve açık yüzme havuzları ve 500 metrekarelik fitness salonuna sahip olan spa, 3.300 metrekare alana yayılıyor. Kerstin Florian, Vitaman ve Alessandro gibi dünyaca ünlü ürünleri sunan eforea: spa at Hilton’da konuklar, eforea düzeltici yüz bakımı, eforea tüm vücut onarımı gibi markaya özel terapilerin yanı sıra, çiftler için hazırlanmış Tatlı Anılar ve Bomonti Hamam Rüyası ritüelleri gibi VIP hizmetlerinden de faydalanabilecek.


80 KİŞİLİK ŞEF KADROSU


Hilton İstanbul Bomonti yeme-içme yaklaşımıyla da şehrin en seçkin adreslerinden biri olmaya aday. 80 kişilik şef kadrosu olan otelin yedi mutfağı sayesinde aynı anda 5 bin misafire hizmet verilebiliyor. Tüm gün yemek konseptiyle öne çıkan ve şef Yannis Manikis yönetimindeki the globe restoran yerel ve uluslararası mutfaklardan oluşan geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Dört açık pişirme istasyonu olan the globe’da geleneksel Türk mutfağı, Western Grill, Thai yemekleri ve Sushi’nin en leziz örnekleri sunuluyor.


Otelin 34’üncü katında yer alan rooftop bar Cloud 34 ise, olağanüstü İstanbul manzarası, zengin barı, özel kokteylleri ve atıştırmalık lezzetleriyle şehrin en ilgi gören mekanlarından biri olmaya aday.  


Hilton Istanbul Bomonti, geniş ve sofistike Grand Lobby’si ise zengin mönüsü ve canlı müzik dinletileri ile misafirlerine tüm gün boyunca dinlenme ve yenilenme fırsatı sunuyor. Konaklamaları sırasında çalışmak isteyen konuklar da olağanüstü şehir manzaralı Executive Lounge’un kişiye özel hizmetlerinden faydalanabilecek.


İSTANBUL'UN KALBİNDE


Otelin Genel Müdürü Remco Norden “Misafirlerimiz otelimizden içeri adım attıkları andan itibaren Hilton’un markalaşmış müşteri memnuniyeti hizmetlerinden faydalanabilecek. Amacımız tasarımın, konforun, kalitenin ve kapasitenin bir araya geldiği bu güzel oteli dünya çapında tanınır hale getirmek” dedi.


Hilton İstanbul Bomonti, İstanbul Şişli’de, Atatürk Uluslararası Havaalanı’na 2, Taksim Meydanı’na 3 ve Tarihi Yarımada’ya 8 kilometre mesafede yer alıyor. Konaklama sektörüne yepyeni bir boyut katacak olan otel 680 arabalık bir otoparka sahip.


Hilton Worldwide Türkiye’de, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markaları altında 24 otele sahip.




Geri Dön