25 / 04 / 2024

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.



Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen 'Dünya Turizm Ödülleri 2016'da Hilton İstanbul Kozyatağı, 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi. 2014 yılında açılan otel, 2015'te de bu ödülün sahibi olmuştu. Hilton İstanbul Kozyatağı Genel Müdür Vekili Burak Ektiren, ödülü iki yıl üst üste almaktan onur duyduklarını söyledi. Ektiren, "Bu ödül, takım üyelerimizin misafirlere sunduğu hizmet kalitesi ve otelin sunduğu olanakların misafirde yarattığı memnuniyetinin bir yansıması" dedi.



Sabah




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



World Travel Awards' turizm ödülleri, İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Bu yıl 23.'sü düzenlenen 'Dünya Turizm Ödülleri 2016'da Hilton İstanbul Kozyatağı, 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi. Eylül 2014'te, Hilton Hotels& Resort markasının İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk oteli olarak kapılarını açan Hilton İstanbul Kozyatağı, 2015 yılında da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' ödülünün sahibi olmuştu. Hilton İstanbul Kozyatağı Genel Müdür Vekili Burak Ektiren, bu ödülü iki yü üst üste almaktan onur duyduklarını belirtti. 



Hürriyet


Geri Dön