24 / 04 / 2024

Hilton Podgorica Crna Gora açıldı!

Hilton Podgorica Crna Gora açıldı!

Akdeniz’in incisi Karadağ’ın başkenti Podgorica ilk Hilton oteline kavuştu. Hilton Podgorica Crna Gora hem yabancı turistler hem de Karadağlılar için bir çekim merkezi olacak



PODGORICA, Karadağ ve MCLEAN, Va. – 20 Ekim 2016 – Hilton (NYSE:HLT), Karadağ’da Hilton Hotels & Resorts markası altında faaliyet gösterecek ilk oteli Hilton Podgorica Crna Gora’nın açılışını Eylül ayında gerçekleştirdi. Şehrin merkezinde yer alan yeni Hilton Podgorica Crna Gora, hem iş hem de eğlence amacıyla seyahat edenler için ideal bir konaklama alternatifi. 23’ü süit olmak üzere, geniş ve modern tasarıma sahip 180 oda ile hizmet veren otelde, şehri tepeden gören panoramik manzaralı kral daireleri de bulunuyor.


Hilton Worldwide Hilton Marka Yönetimi Bölge Müdürü Andreas Lackner şöyle konuştu: “570’ten fazla otelden oluşan global portföyümüze, Akdeniz’in incisi olarak da bilinen, Avrupa’nın en eski ülkelerinden Karadağ’ı katmaktan heyecan duyuyoruz. Konuklarımızı dünyaca ünlü misafirperverliğimizle Karadağ’ın başkenti Podgorica’da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Hilton otelimiz ile Podgorica, en gözde seyahat destinasyonları listelerinde daha da üst sıralara çıkacak.”


Otelin çatısı altında birçok mekan hem yabancı turistlere hem şehir halkına hizmet veriyor:

Sky Bar: Sekizinci katta yer alan, hem iç hem de dış mekan alternatifi bulunan bardan görünen şehir manzarası nefes kesiyor.


Restaurant Crna Gora: Otelin alametifarikası olan restoran, a la carte ve açık büfe olarak hizmet veriyor. Uluslararası lezzetlerden yerel yemeklere kadar geniş bir yelpaze sunan restoran lobi katında yer alıyor.

Terrace Fontana: Daha ziyade Karadağlı ziyaretçileri yönelik mekan, rahat ambiyansını ev yapımı dondurma ve pastalarla taçlandırıyor.


The Bar and Cigar Club: Dünyanın farklı ülkelerinden purolar sunan, konforuyla da göz dolduran mekan otelin lobi katında yer alıyor.


Executive ve suit odalarda konaklayan misafirler, ücretsiz kahvaltının yanı sıra altını katta yer alan Executive Lounge’da gün boyu park manzaralı terasın ve ikramların tadını çıkarabilir.


Karadağ, dünyanın en gözde destinasyonlarından biri. Podgorica’nın, 1953 yılında açılan ilk otelinin hemen yanı başında bulunan Hilton Podgorica Crna Gora, Biogradska Gora Ulusal Parkı, Kotor Körfezi, Sipcanik Şarap Mahzeni gibi turistik merkezlere ve toplu taşıma noktalarına da çok yakın.


“Karadağ, nefes kesen güzelliği ve zengin kültürel geçmişi ile her geçen gün popülaritesini artırıyor. Bu sebeple, başkentin kalbinde bir Hilton açmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” diye konuşan Hilton Podgorica Crna Gora Genel Müdürü Haluk Bilgili sözlerine şöyle devam etti: “Sahip olduğu büyüleyici manzarası ve mükemmel ekibiyle Hilton Podgorica Crna Cora, misafirlerine Hilton adına yakışacak, unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlanıyor.”


Düğün de dahil olmak üzere her türlü toplantı ve etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan otelde tiyatro düzeninde 435 kişilik kapasiteli, 425 metrekarelik sütunsuz Kristal Balo Salonu bulunuyor. Otelde aynı zamanda gün ışığı alan beş toplantı ve konferans salonu ile Podgorica'nın en büyük toplantı alanına sahip.


Hilton Podgorica Crna Gora çatısı altında zemin, asma kat ve giriş katına yayılmış, Fin saunası, biyo sauna ve buhar banyosu ile hizmet veren şehrin en büyük spa’larından biri bulunuyor. Son moda fitnes trendlerine göre tasarlanmış Docle Spa, 1300 metrekarelik alana yayılan VIP masaj odaları, ısı ve aroma terapi servisi, kapalı havuz ve müzikli duş imkanları sunuyor.


Hilton’un ödüllü konuk sadakat programı HHonors®, Hilton Podgorica Crna Gora’da da uygulanıyor. Doğrudan, diledikleri bir Hilton kanalından rezervasyon yapan HHonors üyeleri, açılışa özel 1000 Hilton HHonors puanı kazanıyor. Tüm misafirlerin katılımına açık olan programın üyeleri Hilton HHonors puanları kazanmanın yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi, dijital check-in gibi hizmetlerden faydalanabiliyor.



Geri Dön