29 / 03 / 2024

Hilton, Samsun'a Hampton markasıyla geliyor!

Hilton, Samsun'a Hampton markasıyla geliyor!

Hilton Otellerinin 10 markasından biri olan Hampton'u Samsun 'a kazandırmayı hedefleyen Ümsa, şehrin doğu yakasında inşaatı süren oteli 7 Ocak 2014 tarihinde hizmete açmayı planlıyor...



Hampton by Hilton Samsun Oteli Genel Müdürü Sercan Korkusuz, 25 milyon TL'lik yatırım tutarı ile 138 odalı ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip olan Hampton by Hilton Samsun Oteli'nin hızla gelişen Samsun'un turizm açığını hızla kapatacağını belirterek, "Hampton konum itibariyle hava limanı, kongre ve fuar merkezi, kapalı spor salonu, stadyum ve OSB'ye yakın oluşundan dolayı büyük fark yaratacaktır" dedi.

Hilton Otelleri'nin toplam 10 markasından 6'sının Türkiye'de faaliyet gösterdiğini ifade eden Korkusuz, "Hampton'da bu markalardan biri. Ve butik olanı. Hampton'larda servisler full ve focus olarak ikiye ayrılıyor. Samsun'daki Hampton'da focus uygulama olacak. Yani misafir odaklı servisi öne çıkaran bir sistem olacak. Bu konsept içersinde 138 odamız var. Bir bar ve restaur an timiz var. Fitness olacak. Açık ve kapalı otopark olacak. İki toplantı salonu var. Odalarımız dünyadaki örneklerine eş değer olacak" şeklinde konuştu. Hampton'ın hızlı konaklama yapan iş dünyasının temsilcilerine yönelik bir otel olacağım söyleyen Korkusuz, "Lokasyonu değerlendirdiğimizde organize sanayi bölgesinin çok yalandayız. Şehrin doğu girişinde otoyola ve hava limanına yakınız" diye sözlerine ekledi.

'Lüks Hilton servisinden yararlanabilecekler'

Samsun'da yeni bir ürünü değerlendirdiklerini belirten Korkusuz, "Müşterilerimiz burada her şeye rahatlıkla ulaşabilecekler. Servis anlamında burada klasik lüks Hilton servisini bulabilecekler. Bizim ürünümüz yeni ve kaliteli ürün. Lokasyon olarak da avantaj sağlıyoruz. Yine ücretsiz çalışma alanı ve fitness alam olacak.
Toplantı alanımız olacak. Bunun yanı sıra üyelik sistemimiz var. Diğer hiçbir uluslararası otelde olmayan çok avantajlı bir üyelik sistemi bu. Tamamen kısıtlamalardan arındırılmış. Mesela, bazı üyelik sistemlerinde; 'Şu tarihlerde kullanma' derler. Bizde öyle bir şey yok. Bütün bunlan alt alta topladığımızda burada kalacak olan müşterilerimiz çok avantajlı olacaktırlar. Hilton Madrid veya Hilton Roma'da ne buluyorlarsa burada da aynı hizmeti bulabilecekler ve avantajlardan kazanabüeceklerdir" diye konuştu.


Dünya

Geri Dön