28 / 03 / 2024

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri yenilendi!

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri yenilendi!

Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA yenilediği mekânları, toplantı ve misafir odaları ile konuklarıyla buluşuyor



Şehrin merkezinde muhteşem Boğaz manzarasına sahip yeşillikler içindeki konumu,  alışveriş, kongre ve iş merkezlerine yürüme mesafesi ile Hilton İstanbul yenilikleriyle fark yaratıyor. 3000 kişi kapasitesiyle şehrin büyük etkinliklerine ve kongrelerine ev sahipliği yapan Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center, unutulmayacak davetler için kristal avizelerle süslü Balo salonu, özel ışıklandırmalı Şadırvan Salonu, yenilenen halılarıyla farklı bir görünüme kavuştu. Misafir odaları ise yenilenen LCD TV´ler ve halılarla keyifli bir konaklama sunuyor. Ayrıca yeni lezzetleri denemekten hoşlananlar için Hilton İstanbul çok özel bir sürprize hazırlanıyor

Dünyaca ünlü liderlerin tercihi Conrad İstanbul´da, yenilikler hız kesmeden devam ediyor. Son iki sene içinde tüm toplantı salonlarının halılarının yenilendiği otelde, küçük balo salonun halıları ile, toplantı alanlarının koridor halıları ve duvar kağıtları da değiştirildi. Tüm misafir odalarının televizyonların LCD TV´ler ile yenilendiği otelde, 1. ve 6. katlar arasındaki misafir koridorlarının halı ve duvar kâğıtları değiştirilirken, lobi ve Summit Bar´ın da halıları unutulmadı. Son olarak, Conrad İstanbul`un gün ışığı alan teraslı, yeni etkinlik mekanı International Lounge, çok yakında en başarılı toplantı ve davetlerinize ev sahipliği yapacak.

Nişantaşı´na yürüme mesafesinde, butik iş toplantıları ve etkinliklerinin aranan adresi olmaya devam eden Hilton ParkSA; `´Hilton Meetings´´ deneyimini yenilenen, gün ışığı alan ve teraslı toplantı odalarıyla yaşatıyor konuklarına. Misafir odalarındaki banyolar ise Vitra banyo malzemeleri ve Grohe armatürleri ile yenilenirken, halılar ve LCD TV´ler değişerek yepyeni bir görünüme kavuştu. Üstelik spor merkezi de yenilenen tüm kardiyo aletleri ve koşu bandı ile günün stresinden uzaklaşarak zinde kalabileceğiniz donanımlı bir alan sunuyor.
 
Hilton Worldwide İstanbul Otelleri´nde yeniliklerle birlikte daha verimli toplantılar ve keyifli konaklamalarınız için yerinizi ayırtın!
Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Hilton İstanbul: 0212 315 6000
Conrad İstanbul: 0212 310 2525
Hilton ParkSA: 0212 310 1200

Geri Dön