29 / 03 / 2024

Hilton Worldwide TL fiyatlandırmasına geçiyor!

Hilton Worldwide TL fiyatlandırmasına geçiyor!

Türk otelcilik sektöründe yeni dönem: Hilton Worldwide, Türkiye"de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde Türk Lirası fiyatlandırmaya geçiyor...  



 Hilton Worldwide, Türkiye"de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde 2011 Ocak ayı sonuna kadar Türk Lirası uygulamasına geçeceğini açıkladı.   Bu değişiklik, Hilton Worldwide"ın Türkiye"deki 10 otelini kapsayacak. Bu uygulama, Türkiye"deki üst sınıf oteller arasında bir œilk olmakla birlikte şirketin Türk Lirası"na olan güvenini de ifade ediyor.

 œİlk otelimizi açtığımız 1955 senesinden 2006 senesine kadar Amerikan Doları ve sonrasında da Euro ile fiyatlandırma yapıyorduk. şžu anda Türkiye"de doğrudan işlettiğimiz ve kiraladığımız bütün otellerimizde Türk Lirası"na geçerek ulusal para birimimize olan güvenimizi ifade ediyoruz diyen Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü, Armin Zerunyan, œTürkiye pazarı şirketimiz açısından büyümekte olan önemli bir pazardır. Bu pazara olan inancımızı önümüzdeki üç yıl içinde açmayı planladığımız on sekizden fazla otel projemiz ile kanıtlamaktayız dedi.

Önümüzdeki günlerde Türk Lirası ile fiyatlandırma yapacak olan oteller;  Ankara  HiltonSA, Hilton Istanbul, Conrad Istanbul, Hilton ParkSA Istanbul,  Adana  HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton İzmir, Hilton Kayseri, Hilton Garden Inn Kutahya ve Hilton Garden Inn Konya olacak.

Hilton Worldwide, Amerika kıtası dışında en uzun süredir işlettiği oteli olan Hilton İstanbul ile 1955 senesinden bu yana Türkiye"de bulunuyor ve kısa bir süre önce de Türkiye"deki ikinci Hilton Garden Inn oteli olan Hilton Garden Inn Konya"yı bünyesine kattı. Türkiye"yi en önemli stratejik pazarlarından birisi olarak gören Hilton Worldwide portföyüne bağlı olarak Türkiye"de Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton and Hilton Garden Inn markaları faaliyet göstermektedir.  

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Hilton, fiyatları TL'ye çevirdi

Hilton Worldwide, Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde Türk Lirası ile fiyatlandırmaya geçeceğini duyurdu.

Hilton, Worldwide tarafından yapılan açıklamada, Hilton'un Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde 2011 Ocak ayı sonuna kadar Türk Lirası uygulamasına geçeceği belirtildi. Bu değişikliğin, Hilton Worldwide'ın Türkiye'deki 10 otelini kapsayacağı dile getirilen açıklamada, 'Bu uygulama, Türkiye'deki üst sınıf oteller arasında bir ilk olmakla birlikte şirketin Türk Lirası'na olan güvenini de ifade ediyor.' denildi. Hilton Worldwide üst sınıf otellerden sorumlu Türkiye Bölge Müdürü, Armin Zerunyan, 'İlk otelimizi açtığımız 1955'ten 2006'ya kadar dolar. sonrasında da Euro ile fiyatlandırma yapıyorduk. şžu anda Türkiye'de doğrudan işlettiğimiz ve kiraladığımız bütün otellerimizde Türk Lirası'na geçerek ulusal para birimimize olan güvenimizi ifade ediyoruz.' ifadesine yer verdi. TL ile fiyatlandırma yapacak oteller; Ankara HiltonSA, Hilton İstanbul, Conrad İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul, Adana HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton İzmir, Hilton Kayseri, Hilton Garden Inn Kutahya ve Hilton Garden Inn Konya olacak.
Zaman

Hilton, istikrarı gördü Türk Lirası'na geçti

HİLTON Worldwide, Türkiye'deki otellerinde fiyatlandırmayı ocak ayı sonundan itibaren Türk Lirası ile yapacak. Yapılan açıklamada zincirin Türkiye'deki 10 otelini kapsayacağı belirtildi. Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 'şžimdiye kadar TL'yi tercih etmememizin nedeni yüksek enflasyon ve kur riskini olabildiğince azaltmaktı. Türkiye ekonomisinin performansının kararımızı etkileyen en önemli unsur oldu. Merkez Bankası'nca açıklanan para politikası önlemlerinin, reyting kuruluşlarının Türk ekonomisine daha pozitif notlar vermesinin burada bir etkisi var' diye konuştu.
Sabah


 Hilton Türkiye'de TL ile fiyatlandırmaya geçiyor

Hilton Worldwide, Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde Türk Lirası ile fiyatlandırmaya geçeceğini duyurdu.

Hilton Worldwide tarafından yapılan açıklamada, Hilton'un Türkiye'de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde 2011 Ocak ayı sonuna kadar Türk Lirası uygulamasına geçeceği belirtildi.

Bu değişikliğin, Hilton Worldwide'ın Türkiye'deki 10 otelini kapsayacağı dile getirilen açıklamada, ''Bu uygulama, Türkiye'deki üst sınıf oteller arasında bir ilk olmakla birlikte şirketin Türk Lirası'na olan güvenini de ifade ediyor'' denildi.

Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü, Armin Zerunyan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ''İlk otelimizi açtığımız 1955 senesinden 2006 senesine kadar Amerikan Doları ve sonrasında da avro ile fiyatlandırma yapıyorduk. şžu anda Türkiye'de doğrudan işlettiğimiz ve kiraladığımız bütün otellerimizde Türk Lirası'na geçerek ulusal para birimimize olan güvenimizi ifade ediyoruz. Türkiye pazarı şirketimiz açısından büyümekte olan önemli bir pazardır. Bu pazara olan inancımızı önümüzdeki üç yıl içinde açmayı planladığımız on sekizden fazla otel projemiz ile kanıtlamaktayız'' ifadesine yer verdi.

Açıklamaya göre, Türk Lirası ile fiyatlandırma yapacak olan oteller; Ankara HiltonSA, Hilton İstanbul, Conrad İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul, Adana HiltonSA, Mersin HiltonSA, Hilton İzmir, Hilton Kayseri, Hilton Garden Inn Kutahya ve Hilton Garden Inn Konya olacak.
akşam

 

Hilton Türkiye"de TL"ye geçti

Hilton Worldwide, Türkiye"de doğrudan işlettiği ve kiraladığı otellerinde Türk Lirası ile fiyatlandırmaya geçiyor.

Bu değişikliğin, Hilton Worldwide"ın Türkiye"deki 10 otelini kapsayacağı belirtilen açıklamada œBu uygulama, Türkiye"deki üst sınıf oteller arasında bir ilk olmakla birlikte şirketin Türk Lirası"na olan güvenini de ifade ediyor denildi. Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan œİlk otelimizi açtığımız 1955"ten 2006"ya kadar dolar ve ardından da Euro ile fiyatlandırma yapıyorduk. şžimdi Türkiye"de doğrudan işlettiğimiz ve kiraladığımız bütün otellerimizde TL"ye geçerek ulusal para birimimize olan güvenimizi ifade ediyoruz. Türkiye, şirketimiz için büyümekte olan önemli bir pazar. Bu pazara olan inancımızı önümüzdeki üç yıl içinde açmayı planladığımız 18"den fazla otel projemiz ile kanıtlıyoruz dedi. TL ile fiyatlandırma yapacak olan oteller; Ankara, Adana, Mersin HiltonSA, Hilton İstanbul, Conrad, Hilton ParkSA İstanbul, Hilton İzmir, Hilton Kayseri, Hilton Garden Inn Kütahya ve Hilton Garden Inn Konya olacak.
Star

 


Geri Dön