23 / 04 / 2024

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.



Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Art arda hizmete alınan oteller, Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.


Açılan beş otel:

Hilton Garden Inn Erzincan eylülde açıldı

Hilton Garden Inn Trabzon eylülde açıldı

Hilton Garden Inn İstanbul Beylikdüzü eylülde açıldı

Hampton by Hilton Kocaeli ekimde açıldı

Hilton Garden Inn  İzmir  Bayraklı kasımda açıldı


Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki 60. yılında bu beş yeni tesis, şirketin full hizmet ve odaklı hizmet markaları altında hizmet veren ve yine beşi son 12 ay içerisinde açılan 38 otele katıldı. Hilton Worldwide ayrıca dokuzu Hampton by Hilton ve 12’si Hilton Garden Inn markası altında olmak üzere 32 otelin açılışını planlıyor.


Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent şöyle konuştu: “Türkiye, özellikle odaklı hizmet pazarındaki olağanüstü büyüme potansiyeliyle, Hilton için çok önemli bir ülke. Konukların beklentileri değişirken tek bir şey sabit kalıyor; kalite ve değerlere olan talep. Türkiye’deki bu beş yeni odaklı hizmet otelimizin portföyümüzü büyütmekle kalmayıp aynı zamanda iş sebebiyle veya turistik amaçla seyahat edenlere de olağanüstü bir kalite, hizmet ve değer sunacak olmasından mutluluk duyuyorum.”


Hilton Worldwide Odaklı Hizmet ve Hampton by Hilton Marka Yönetiminden Sorumlu Dünya Başkanı Phil Cordell “Dört yeni Hilton Garden Inn oteliyle Türkiye’de sekiz, dünyada ise 640’tan fazla tesisin yer aldığı portföyü genişletmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi ve ekledi: “Hilton Garden Inn otellerimiz, konuklarımıza yeni keşifler yapma ve yeni ilişkiler kurma imkanı sağlamalarıyla ünlü. İş ve turstik amaçlı seyahat eden misafirlerimize “Memnuniyet Taahhüdü”müzle (Satisfaction Promise™) desteklenen, Hilton Garden Inn’e özel hizmet ve imkanlarımızı sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”


“Hampton by Hilton Kocaeli, Türkiye’deki altıncı Hampton by Hilton otelimiz olarak, tüm dünyada gitgide büyüyen ve 2 binden fazla oteli içeren portföyümüze dahil oldu” diyen Cordell sözlerini “Markamız konuklarımıza imzamız olan ‘Hamptonality’ tarzıyla benzersiz, kaliteli konaklama deneyimleri ve güler yüzlü hizmet sunuyor” diye sürdürdü.


Hilton Garden Inn, ödüle layık görülen hizmet, cazip sosyal alanlar ve odalarda son teknoloji ürünü malzemelerle konuklarına memnuniyet verici bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Her Hilton Garden Inn oteli, misafirlerin keşiflerde bulunmalarını ve yeni ilişkiler kurmalarını sağlayan bir ortam sağlayarak her konaklamayı değerli kılıyor. Hilton Garden Inn otellerini tercih edenler, full servis restoran ve bar, sipariş üzerine hazırlanan kahvaltı, akşam yemeği salonu ve zorlu bir günün sonunda rahatlayabilecekleri zengin bir bardan faydalanıyor. Ayrıca Hilton Garden Inn otellerinde konukların stres atmalarını sağlayan son teknoloji spor merkezleri ve ücretsiz baskı ile Wi-Fi hizmeti sunan 7/24 açık iş merkezleri bulunuyor.


Tüm Hampton by Hilton otelleri ise sıcak bir ortam, güler yüzlü hizmet anlayışı ve yüzde 100 Hampton® Garantisi’yle konuklarını memnun ediyor. Konuklar ayrıca Hampton’ın sıcak kahvaltısı veya Wi-Fi gibi imkanlardan da yararlanabiliyor. Ayrıca her tessite markaya özgü temiz ve yeni Hampton yatağı (Hampton bed®) bulunuyor. Son teknolojiyle üretilen malzemeleri, kusursuz hizmeti, ideal lokasyonları ve rekabetçi fiyatlarıyla kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen Hampton by Hilton, segmentinde lider ve bilinen bir otel markası olarak konumunu güçlendiriyor.


Tüm oteller, tek bir konaklama kapsamında Points & Miles® kazandıran ve sezon kısıtlamasının olmadığı tek otel sadakat programı Hilton HHonors® programını uyguluyor. “En İyi Fiyat Garantisi” sayesinde her zaman en düşük fiyatlardan yararlanan HHonors üyeleri ayrıca HHonors puanları kazanabiliyor, dijital check-in yaptırabiliyor ve doğrudan Hilton üzerinden rezervasyon yaptırmaları durumunda rezervasyon ücreti ödemiyor.



Geri Dön