19 / 04 / 2024

Hilton'dan Antalya'ya DoubleTree Otel!

Hilton'dan Antalya'ya DoubleTree Otel!

Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor. Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden Hilton, bir yandan otel kapatırken diğer yandan yenilerini hizmete açıyor. Hatırlayacağınız gibi mayıs ayında Sabancı Holding ile 1990’da hizmete aldığı 199 odalı Maçka’daki Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor.


DoubleTree by Hilton Antalya Kemer oteli 2018’in ilk çeyreğinde hizmete girecek.


ABD’li markanın ilk oteli


324 odalı bu yeni otel için ABD’li şirket, Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları adlı firmayla işbirliği yapacak. Hilton’un resmi sitesinden duyurduğu bu yeni tesisi diğerlerinden ayıran ise deniz turizmine yönelik olması. Özel plajı ve 6 restoranı bulunması planlanan DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, aynı zamanda markanın Türkiye’deki ilk resort oteli olacak.


Dünya genelinde hemen hemen her ülkede oteli bulunan Hilton’un şemsiyesi altında Waldorf Astoria, Curio, Tapestry, Garden Inn gibi 15 farklı marka yer alıyor. Bunlar arasındaki DoubleTree, genel olarak şehir otelciliği yapıyor. Van’dan Nevşehir’e, Elazığ’dan İzmir’e birçok şehirde Hilton’un DoubleTree markası bulunuyor ve genel olarak şehir merkezlerinde yer alıyor. DoubleTree tesisiyle birlikte Hilton, Antalya’daki ilk otelini de faaliyete geçirmiş olacak.




Kerim ÜLKER/Dünya


Geri Dön