24 / 04 / 2024

Hiper Gayrimenkul Esenyurt Future Park 'ta 110 bin liraya!

Hiper Gayrimenkul Esenyurt Future Park 'ta 110 bin liraya!

Firma: Miran Yapı

Proje: Future Park İstanbul

Hiper Gayrimenkul firması Miran Yapı'ının Esenyurt'taki Future Park İstanbul projesi yakında satışa sunuluyor. Future Park İstanbul projesinde fiyatların 110 bin liradan başlaması öngörülüyor...




Hiper Gayrimenkul Geliştirme bünyesindeki  Miran Yapı  imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilecek olan  Future Park İstanbul  projesinin bu Şubat ayı içerisinde lansmanı yapılması bekleniyor. 1.900 adet konutun yer aldığı Future Park İstanbul projesi 9 blok olarak inşa ediliyor.


30 bin metrekare alanda çarşı konsepti ile ticari birimlerin yer aldığı Future Park İstanbul projesinde daire fiyatlarının 110 bin liradan başlaması öngörülüyor. Ruhsatı Temmuz 2012 yılında alınan Future Park İstanbul projesinin satışını TSP ve Kronos firması üstleniyor. 


Türk geleneksel aile yapısına uygun bir çizgide tasarlanan Future Park İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Future Park İstanbul'un 1.650 metrekare alana sahip satış ofisi hazırlanma sürecinde. 


Future Park İstanbul Esenyurt Haramidere'de E-5 üzerinde Parklar Mevkii'nde yer alıyor. Future Park projesinin arsası Solarkent ve Ntower projelerinin arasında kalıyor.



Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sk. Esenyurt/ İSTANBUL

Tel : 444 9 532

www.futureparkistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön