18 / 04 / 2024

Hispo Doğalgaz Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında!

Hispo Doğalgaz Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında!

Hispo Doğalgaz Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alıyor. Hispo Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Sezgin, en hızlı büyüen 100 şirket arasında yer almaktan sevinç duyduklarını söyledi.




Hispo Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Sezgin, firmalarının Erzincan'da Türkiye 100 Şirketleri arasına giren tek firma olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği çalışmanın Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, TOBB ve Ali World Network öncülüğünde yürütüldüğünü bildiren Sezgin, en hızlı büyüen 100 şirket arasında yer almaktan sevinç duyduklarını söyledi. 

Hispo Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkam H. İbrahim Sezgin, 2007'de kurulan şirketlerinin inşaat alanında faaliyet gösterdiğini aktardı. Bölgedeki taahhüt ve bireysel inşaatların gereksinimlerini karşıladıklarım söyleyen Sezgin, "Özel şirketlerin sanayi tesisleri, yurt binaları ve altyapı projelerini üsteleniyoruz. Fırat Plastik'in geri dönüşüm üe boru fabrikası ve Erzingaz Doğal Gaz Dağıtım AŞ'nin altyapı tesisleri Hispo'nun gerçekleştirdiği bazı projeler arasında yer alıyor. Halen de konut ve sanayi tesisi inşaatı, altyapı ve hafriyat sektörlerine yönelik faaliyet gösteriyoruz" diye konuştu. Yürüttükleri çalışmalarla 2012 yılında Erzincan'da Vergi Rekortmenleri Listesi'ne beşinci sıradan girdiklerini ifade eden Sezgin, "Bölge halkına fayda sağlamak amacıyla çalışıyoruz" ifadesini kullandı. 

İş sahasındaki çevre ve işçi sorumluluklarının getirdiği bilinç ile şirketlerin güvenlik açıklarını minimize ederek, sağlıklı iş ortamları oluşturduklarını söyleyen H. İbrahim Sezgin, "Bu çaba, alanında Hispo'yu aramlan ve güvenüen firma haline getiriyor. Temel prensip olarak ticaret, para kazanma odaklı olsa da; kalitesiz bir iş ortaya koyularak para kazanma şansı davar. Tamamlamış olduğumuz projelerde kalitemizi ortaya koyduk. 

İtibarlı, düzgün ve kaliteli işlerin salt para odaklı olmadığını göstermek istiyoruz. 

Geleceğe yönelik hedefimiz, sadece alanımızda lider firma olmak değil. Ayrıca kurulacak firmalara da bir örnek ve önder olabilmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 



Dünya Bölge




Geri Dön