25 / 04 / 2024

Hitit Holding, ARUP, GMN İnşaat, Mühendis arıyor!

 Hitit Holding, ARUP, GMN İnşaat, Mühendis arıyor!

Hitit Holding, Van şantiyesi için; ARUP, altyapı için mühendisler arıyor. Aydıntepe&Haritage ve Mesan İnşaat, İç Mimar alacak. İşte, inşaat sektöründe haftanın kariyer ve iş fırsatları...



Hitit Holding, Van şantiyesine personel alacak

Hitit Holding, holding yatırımı olan lüks konut projesinde görev alacak holdinge bağlı HDT Teknik Enerji İnşaat Endüstrisi A.Ş.’nin Van şantiyelerinde görevlendirmek üzere Şantiye Personel Sorumlusu (VAN) (VN001), Şantiye Muhasebe Sorumlusu (VAN) (VN002), Kaba Yapı İmalat Şefi (VAN) (VN003), Planlama Mühendisi (VAN) (VN004), Hakediş ve Kesin Hesap Mühendisi (VAN) (VN005), Elektrik Mühendisi (VAN) (VN006), Makine Mühendisi (VAN) (VN007) İnce Yapı Dizayn Ofis Elemanı (VAN) (VN008) alacak. Başvurular İstanbul ve Van bölgesinde değerlendirilecek.  

HDT Teknik Enerji İnşaat Endüstrisi A.Ş. firmasının İstanbul şantiyelerinde görevlendirilmek üzere Hakediş ve Kesin Hesap Mühendisi (İSTANBUL) (IST009), Planlama Mühendisi (İSTANBUL) (IST010) alınacak. Başvurular, İstanbul’da değerlendirilecek.

Başvurular, www.kariyer.net adresinden ilgili ilana yapılabiliyor.

Aydıntepe & Haritage, İç Mimar arıyor

Aydıntepe&Haritage, İstanbul Modoko mağazasında görevlendirmek üzere bayan İç Mimar işe alacak. Başvurular www.kariyer.net adresinden 840168 numaralı ilana yapılabiliyor.

Century 21 Erkay-Çekmeköy, Gayrimenkul Yatırım Danışmanı alacak

Century 21 Erkay - Çekmeköy, bay ve bayan gayrimenkul danışmanları işe alacak. Adaylar, başvurularını www.kariyer.net adresinden 786042 numaralı ilana yapabilecek.

Yapı & Yapı İnşaat, Finans Sorumlusu ve Sekreter alacak

Yapı & Yapı İnşaat, tercihen Üsküdar ve çevresinde ikamet eden, araç kullanabilen, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Finans Sorumlusu ve şirketin Üsküdar Altunizade’de bulunan merkez ofisinde çalışmak üzere Sekreter alacak.

Her iki pozisyon için de geçerli olmak üzere; resimsiz CV’ler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacak. Başvurular şu adreslere: [email protected][email protected]

ARUP, Altyapı Mühendisi arıyor

Uluslar arası Mühendislik ve Müşavirlik alanında faaliyet gösteren ARUP, firmanın İstanbul Merkez ofisi ve Bursa proje ofisi için Altyapı Bölümü’nde görevlendirecek; altyapı (yağmursuyu drenaj hatları, atık su drenaj hatları, içmesuyu, sulama, taşkın önleme ve dere rehabilitasyon, diğer mekanik elektrik altyapı sistemleri) konularında en az 5 sene tecrübeli; özellikle üniversitelerin Çevre veya İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun; Multi-disipliner ortamda çalışmış; büyük ölçekli projelerde aktif rol alarak koordinasyon sağlayabilecek nitelikte; iyi derecede İngilizce bilen; tasarım faaliyetlerinde tecrübeli ve ilgili bilgisayar programlarına hakim alt yapı mühendisi arıyor.

İlgilenen adayların başvurularını www.kariyer.netadresi üzerinden 759090 numaralı ilana yapmaları rica ediliyor.

Hassa Mimarlık Mühendislik, Tekniker alacak

Hassa Mimarlık Mühendislik, büro veya şantiyede görevlendirmek üzere Tekniker (Ref:TI-OQ71124) arıyor. Başvurular, www.kariyer.netadresinden 842807 numaralı ilana yapılabiliyor.

Şantiye Şefi ve Saha Mühendisi aranıyor

Alman-Türk JV olarak yürütülen Erzurum Atıksu Arıtma Tesisi ve Kollektörleri İnşaatı işi için ODTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu, iyi derecede İngilizce bilen, Atıksu Arıtma Tesisi ve Kollektör İnşaatlarında tecrübeli, başvurduğu pozisyonda en az bir tane FIDIC şartnameli işte çalışmış olan ve bunu belgelendirebilecek şantiye şefi ve saha mühendisi aranmakta. Başvuruların 0312 491 50 51 numaralı faksa yapılması rica ediliyor.

Tara, Satış Temsilcisi arıyor

Tara, inşaat malzemeleri sektöründe bilgili veya yetiştirilmek üzere Satış Temsilcisi arıyor. İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, en az 2 yıl deneyimli, ofis programlarına hakim, seyahat engeli olmayan, aktif olarak araç kullanan, 30 yaşını geçmemiş, askerlik hizmetini tamamlamış adayların [email protected] adresine mail yoluyla başvuru yapmaları rica ediliyor.

GMN İnşaat, İnşaat Mühendisi arıyor

Kandemir Şirketler Grubu’nun inşaat sektöründe faaliyet gösteren firması GMN İnşaat, metraj ve teklif hazırlayabilecek, iyi derecede İngilizce bilen, en az 5 yıl deneyimli, bay İnşaat Mühendisi alacak. Avrupa yakasında Avcılar, Sefaköy, İkitelli, Beylikdüzü, Bahçeşehir civarında ikamet eden adayların başvurularını [email protected] ya da 0212 687 32 22 numaralı faksa iletmeleri rica ediliyor.

Tepe Prefabrik, Şantiye Şefi arıyor

Tepe Prefabrik, Şantiye Şefi (Ref: SS-2-0712) arıyor. Başvuru için iletişim bilgileri şöyle;

Faks: 0 (312) 499 51 19 , e-mail: [email protected], www.tepeprefabrik.com.tr

Mesan İnşaat, Mimar veya İç Mimar arıyor

Mesan İnşaat, Gebze Organize Sanayi’deki şantiyesinde görev almak üzere 3D çizimlere hakim, hak ediş hesaplamayı bilen, tecrübeli Mimar veya İç Mimar çalışma arkadaşları arıyor. CV gönderim için iletişim bilgileri [email protected] faks: 0216 366 18 05

Delta Pro. İnş. A.Ş. ve ortakları, Operatörler arıyor

Delta Pro.İnş.A.Ş. ve ortakları, Zeytinburnu şantiyesi için Beko Ekskavatör Opr., Las. Kepçe (Loader) Opr. Ve Beko Loder (JSB) Opr. arıyor. İlgilenenlerin özgeçmişlerini 0212 558 36 37 numaralı faksa veya [email protected]adresine mail ile göndermeleri rica ediliyor.

TSO İnşaat LTD. ŞTİ., İnşaat Mühendisi alacak

Merkezi İzmir’de bulunan TSO İnşaat LTD. ŞTİ.,  Ankara  Beypazarı yakınlarında yapılmakta olan Yunus Emre 2x145 MW Termik Santrali şantiyesinde hemen görevlendirmek üzere sanayi yapılarında deneyimli, İngilizce’yi mesleğinde kullanabilen ve şantiye kamp sahasında ikamet edebilecek Teknik Ofis ve Saha İnşaat Mühendisleri aramakta. Başvuruların 07/07/2012 tarihine kadar şu adreslere özgeçmiş bilgileri ile yapılması rica olunuyor: [email protected], [email protected]

Gürteknik, Antalya’da otel inşaatına Usta ve Kalfalar arıyor

Gürteknik, Antalya’daki otel şantiyelerinde çalıştırmak üzere VRV System konusunda deneyimli, askerlik sorunu olmayan, 35 yaşını aşmamış, 2013 sonuna kadar sözleşmeli çalışacak Ustalar ve Kalfalar arıyor. Dolgun ücret + SSK + Konaklama + Yemek ve diğer giderler şirkete ait  olacak. Tel: 0242 339 80 39 (Pbx), Gürteknik Plaza: Gazi Bulvarı Çevre Yolu No: 373 Antalya [email protected]

Emre Kulcanay / emlakkulisi.com


Geri Dön