19 / 03 / 2024

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de yaşam başladığında metrekareler 17 bin TL'yi bulacak!

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de yaşam başladığında metrekareler 17 bin TL'yi bulacak!

Hızır Selimoğlu, Fikirtepe2nin Türkiye'ye örnek olacağını, bugün metrekaresi 5 bin 500 ile 6 bin TL olan bölgede yaşam başladığında 16- 17 bin TL'lere talaffuz edileceğini vurguladı.



Fikirtepe'de ruhsat alma sürecini broktratik engellere rağmen sürdürdüklerini ifade eden Selimoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, bu dönüşümün Türkiye'ye örnek olacağını, bugün metrekaresi 5.500- 6000 TL olan bölgede yaşam başladığında 16- 17 bin TL'lere talaffuz edileceğini vurguladı. Öte yandan sektörde yazın yaşanan durgunluğu yeni yatırımlarla fırsata çevirdiklerini belirten Selimoğlu, Çeşme'de 80 milyon TL'lik bir yatırımla, 240 villadan oluşan Selimoğlu Çeşme projesine başladıklarının haberini verdi.


Fikirtepe'de ruhsat alma sürecinin en geç 2 ay içinde tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, öte yandan İstanbul'dan sonra yer aldıkları en önemli bölge olan Çeşme'deki yatırımlarına yeni bir proje ile devam edeceklerini açıkladı.


Selimoğlu Grup, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm sürecini ve Çeşme'deki yeni yatırımın ayrıntılarını değerlendirmek üzere CVK Park Bosphprus'ta bir basın toplantısı düzenledi.


Çeşme'nin bir eğlence ve tatil mekanı olarak Bodrum ile çekiştiğini, grup olarak da Çeşme'deki yatırımları aracıığıyla bölgede büyük bir paya sahip olduklarını ifade eden Hızır Selimoğlu, "Yaklaşık 80 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz Selimoğlu Çeşme villalarını teslim etmeye

başladık. Bu yatırımla tolamda 1 yıl içerisinde 240 villa inşa etmiş olacağız. Fiyatlar 450 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Çeşme'nin her bölgesinde varız. Bölgedeki yatırım görüşmelerimiz hızla devam ediyor." diye konuştu.



Geri Dön