20 / 04 / 2024

H&M 6 Kasım'da Forum İstanbul'da açılıyor!

H&M 6 Kasım'da Forum İstanbul'da açılıyor!

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Türkiye´de ilk mağazasını 6 Kasım´da açıyor



H&M Hennes & Mauritz AB, İstanbul´un en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul´da  açılacak olan mağazasıyla Türkiye pazarına giriyor.

H&M Türkiye Genel Müdürü Leif Spang açılış ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle açıkladı: "H&M kişilerin bireysel tarzlarını ve tercihlerini yansıtabilecekleri seçenekler sunuyor. Bu nedenle markamızın Türkiye pazarına çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Açılışımızda modaya gönül veren kişileri büyük bir heyecanla bekliyoruz. Davetlilerimiz o gün H&M´den ilk kez alışveriş yapmanın keyfini ve heyecanını yaşayacaklar. 

Merakla beklenen H&M´in ilk mağazası, Forum İstanbul´un en merkezi noktasında 2,300 metrekarelik bir alanda kuruluyor. İki kattan oluşan dört girişli mağazanın giriş katında en trend ürünlerden H&M´in temel ürünlerine kadar çok geniş bir kadın koleksiyonunun yanı sıra iç çamaşırı ve aksesuarlar da sergilenecek. Birinci katta ise erkek koleksiyonu ile çocuk ve genç koleksiyonlarına yer verilecek. Açılışını Get Warm kampanyası ile gerçekleştirecek olan H&M, Get Warm koleksiyonu ile birçok trend triko ürününü de müşterilerinin beğenisine sunacak. Mağaza dekorasyonunda ise en yeni iç mimari teknikleri kullanılarak mağaza duvarlarında özel ilüstrasyonlara yer verilecek. Mağazanın çarpıcı bir özelliği de sık sık güncellenen ve müşterilerini etkileyerek ilham veren 6 adet vitrine sahip olması.

H&M Sonbahar Kadın Koleksiyonu´nda 80´li yıllara ait klasik tüvitler ile ipekler, kahverengi ve bej renk paletleri, denim ya da romantik fırfırlar gibi pek çok zarif tasarım beğenilere sunuluyor. Moda severlerin gardırobunda trikolar; bol balıkçı yaka ya da boyfriend hırkalar, bedeni saran feminen örgü bluzlar ve klasik ince örgüler H&M ile bu sonbahar yeni bir anlam kazanıyor. H&M Sonbahar Erkek Koleksiyonu´nda ise yeniden yorumlanan klasikler dikkat çekiyor. Tüvit blazer ve uniform ceket bu sezonda öne çıkan ürünler arasında... Denim pantolon ve tişörtle rahat bir tarz yakalanırken, kalın trikolar sıcak bir görünüm yaratıyor.

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) 1947´de İsveç´te kurulmuş olup, 37 pazarda yaklaşık 2 bin mağazası vardır. 2009 yılı satışları (KDV dahil) 118,697 milyon İsveç kuronudur. Türkiye´de Kasım ayında açılacak olan mağazayla  H&M´in dünyada hizmet verdiği ülke sayısı 38 olacaktır.
----
H&M, TÜRKİYE´DE İLK MAĞAZASINI 6 KASIM´DA AÇIYOR
İSTANBUL (A.A) - 01.09.2010 - Uluslararası moda perakendecisi H&M, Türkiye´de ilk mağazasını 6 Kasım´da açacak. H&M´den yapılan açıklamaya göre, H&M´nin ilk mağazası, Forum İstanbul´da 2,300 metrekarelik bir alanda kurulacak.

İki kattan oluşan dört girişli mağazanın giriş katında en trend ürünlerden H&M´nin temel ürünlerine kadar çok geniş bir kadın koleksiyonunun yanı sıra iç çamaşırı ve aksesuarlar da sergilenecek. Birinci katta ise erkek koleksiyonu ile çocuk ve genç koleksiyonlarına yer verilecek. Açılışını Get Warm kampanyası ile gerçekleştirecek olan H&M, Get Warm koleksiyonu ile birçok trend triko ürününü de müşterilerinin beğenisine sunacak.

Mağaza dekorasyonunda ise en yeni iç mimari teknikleri kullanılarak mağaza duvarlarında özel illüstrasyonlara yer verilecek. Mağaza sık sık güncellenen 6 adet vitrine sahip olacak.

H&M Türkiye Genel Müdürü Leif Spang, konuya ilişkin değerlendirmesinde "H&M kişilerin bireysel tarzlarını ve tercihlerini yansıtabilecekleri seçenekler sunuyor. Bu nedenle markamızın Türkiye pazarına çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Açılışımızda modaya gönül veren kişileri büyük bir heyecanla bekliyoruz. Davetlilerimiz o gün H&M´den ilk kez alışveriş yapmanın keyfini ve heyecanını yaşayacaklar" dedi.

Verilen bilgiye göre, H & M Hennes & Mauritz AB (publ) 1947´de İsveç´te kurulmuş olup, 37 pazarda yaklaşık 2 bin mağazası bulunuyor. Türkiye´de Kasım ayında açılacak olan mağazayla H&M´in dünyada hizmet verdiği ülke sayısı 38 olacak.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

H&M, 6 Kasım´da mağazasını açıyor

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Türkiye´de ilk mağazasını 6 Kasım´da açacak

H&M´den yapılan açıklamaya göre, H&M´nin ilk mağazası, Forum İstanbul´da 2.300 metrekarelik bir alanda kurulacak. İki kattan oluşan dört girişli mağazanın giriş katında en trend ürünlerden H&M´nin temel ürünlerine kadar çok geniş bir kadın koleksiyonunun yanı sıra iç çamaşırı ve aksesuarlar da sergilenecek. Birinci katta ise erkek koleksiyonu ile çocuk ve genç koleksiyonlarına yer verilecek. Açılışını Get Warm kampanyası ile gerçekleştirecek
Star


Geri Dön