26 / 04 / 2024

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.




Sürdürülebilir moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunan dünyaca ünlü moda perakende markası H&M, uzun zamandır beklenen Çukuroava'daki ilk mağaza açılışını  Adana  Optimumda gerçekleştirdi. Açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutlayan markanın davetine Adana cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran ev sahipliğinde gerçekleşen açılış ile Adana Optimum'da moda fırtınası esti. 


1947 yılında İsveç'te kurulan ve bugün franehise pazarlar da dahil olmak üzere 61 ülkede yaklaşık 4 bin mağazası bulunan moda devi H&M. dünyaca ünlü birçok sürükleyici moda markasını Adanalılarla buluşturan Optimum Alışveriş Merkezi'nde beklenen mağazasının kapılarını moda severlere açtı. Dünyanın en büyük moda perakendecilerinden H&M Adana Optimum'daki büyük açılıştan bir gün önce Adana cemiyet hayatından seçkin davetlinin katılımı ile çok özel bir alışveriş partisi gerçekleştirildi. Haftalardır bu büyük açılış daveti için hazırlıklarını sürdüren marka davetin unutulmaz geçmesi adına pek çok önemli detayı hayata geçirdi. 




Posta


Geri Dön