20 / 04 / 2024

H&M Ankara'da Gordion AVM'de açıldı!

H&M Ankara'da Gordion AVM'de açıldı!

H&M Türkiye pazarında bir mağaza da Ankara'da açtı. H&M Ankara mağazası 24 Eylül'de Redevconun Türkiyedeki ilk alışveriş merkezi yatırımı olan Gordion Alışveriş Merkezi'nde (AVM) açıldı...



Hızlı moda (fast fashion) alanında dünyanın bir numaralı isimlerinden H&Me ve Türkiyenin yapı marketçiliğinde sektör lideri Koçtaşa ev sahipliği yapıyor. Koçtaş'ın Gordion AVMdeki mağazası 18 Ağustosta, H&M'nin mağazası ise 24 Eylülde açıldı.

Eylül 2009 tarihindeki açılışından bu yana, Ankaranın en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan 50.000 metrekare kiralanabilir alana sahip Gordion Alışveriş Merkezi, şehrin alışılagelen alışveriş deneyimine yepyeni bir boyut kattı. Ana kiracıları Carrefour Express, Electroworld, Cinebonus, Zara, C&A ve Marks & Spencerın yanı sıra Gordion AVM; Zara Home, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Network, Fabrika, Benetton, İpekyol, Twist, Teknosa, Koton, LC Waikiki, Nike, Tchibo ve Sephora gibi en iyi ulusal ve uluslararası perakende markalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Merkez, aynı zamanda içerisinde Türkiyenin en ünlü restoran zincirlerinden Cookshop ve Num Numın da yer aldığı geniş bir kafe & restoran yelpazesine sahip.



Geri Dön