25 / 04 / 2024

HM İzmir'deki 2. mağazasını açacak!

HM İzmir'deki 2. mağazasını açacak!

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.



Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının  İzmir  Mavibahçe AVM'de açacak. Türkiye'deki erkek, kadın, çocuk giyim ve ev dekorasyon hepsinin birden yer aldığı tek full konsept mağazasını geçtiğimiz Kasım ayında İzmir'de açan H&M, bu kentteki ikinci mağazasına ilk baharda açmayı planlıyor. Kaliteyi ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyata sunan marka olduklarını dile getiren H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, şunları söyledi: "İzmir'de kısa sürede ikinci mağazamızı açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli şehirde büyüme gerçekleştireceğimizi daha önce paylaşmıştık. İlk mağazamızda gördük ki İzmirli modaseverlerin markamıza ilgisi çok büyük. Yeni mağazamızla bu güzel şehirde daha çok kişiye ulaşacağımız için heyecanlıyız." Collner, H&M mağazalarına her gün yeni ürünlerin giriş yaptığına dikkat çekti. 


Dünya 


Haber İzmir Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


 Dünyanın en büyük moda perakendecilerinden, kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyata sunan Hennes&Mauritz AB (H&M), izmir'de ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açılacağını duyurdu. H&M'nin izmir'deki ikinci mağazası ilkbaharda açılacak. Açılış ile ilgili olarak konuşan H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner şunlan söyledi: "İzmir'de kısa sürede ikinci mağazamızı açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli şehirde büyüme gerçekleştireceğimizi paylaşmıştık. İzmir'li modaseverlerin markamıza ilgisi çok büyük. Yeni mağazamızla bu güzel şehirde daha çok kişiye ulaşacağımız için heyecanlıyız." 


Yenigün (İzmir)


Geri Dön