23 / 04 / 2024

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı



Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı. Tam 1.500 metrekare büyüklüğünde, tek katlı yeni mağaza ile İstanbullu modaseverler, H&M"in her zevke ve stile hitap eden geniş ürün yelpazesine İstinyePark"ın en merkezi noktasında ulaşabilecekler.

Mağazanın resmi açılışı H&M Türkiye Müdürü Leif Spang ve İstinyePark Mağaza Müdürü Sander Keijser"in kurdele kesme töreniyle gerçekleşti. Kurdele kesildikten sonra mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan heyecanlı kalabalık, yeni mağazada açılışa özel fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadı.

H&M Türkiye Müdürü Leif Spang, açılıştan duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: œTürkiye"deki moda tutkunları uzun süredir heyecanla H&M"i bekliyorlardı ve şu an biz Türkiye"de ikinci mağazamızı açmanın heyecanını yaşıyoruz. Moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunan bir marka olarak, yeni mağazamızla, İstanbul"daki müşterilerimize kendi stillerini yaratırken esin kaynağı olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

H&M"in ikinci mağazası, İstinyePark"ın en merkezi noktasında, 1,500 metrekarelik bir alanda kurulu ve tek kattan oluşuyor. Mağaza, haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

H&M mağazasında son moda temel ürünlerin yanı sıra; kadın ve erkek koleksiyonu, iç çamaşırı, aksesuarlar ve tabi ki markanın olmazsa olmazı œhigh fashion ürünler de yer alacak. Trendy ürünlerin yanı sıra özellikle iş kadınları için tasarlanan ceket, pantolon ve etek gibi modern klasiklerin yer aldığı koleksiyon da satışa sunulacak. Yenilikçi stillerin öncüsü H&M, moda ve kaliteyi en uygun fiyatla müşteriye sunmaya devam edecek.

Forum İstanbul"daki ilk mağazası ile oldukça büyük ilgi uyandıran H&M, İstinyePark"taki açılışın ardından Türkiye"deki genişlemesine İlkbahar sezonunda Torium Alışveriş Merkezi, Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi"nde açacağı üç yeni mağaza ile devam edecek.

Basında yer alan diğer haberler:

 

İstinyepark'ta Rainforest gitti yerine H&M geldi

İstinyepark'taki tematik restoran Rainforest'ın çıktığı alana H&M ikinci mağazasını açtı. çocuk giyiminin bulunmadığı mağazanın açılışında kasa kuyrukları oluştu

Türkiye'deki ilk mağazasını geçtiğimiz ay Bayrampaşa'daki Forum İstanbul alışveriş merkezinde (AVM) açan İsveçli hazırgiyim markası H&M, ikinci mağazasını ise İstinyepark'ta açtı. Daha önce bin 250 metrekarelik alanda hizmet veren tematik restoran Rainforest Cafe'nin boşalttığı alanı H&M'ye teklif eden İstinyePark yönetimi, en sonunda markayla el sıkıştı. Bin 500 metrekarelik alanda kadın ve erkek giyim koleksiyonlarını sergileyeceklerini dile getiren H&M İstinyepark Mağaza Müdürü Sander Kejiser, bu mağazada çocuk giyiminin olmayacağını söyledi. Kapılar açıldığında 50 metrelik kuyrukta bekleyen 800 kişinin birden alışveriş için hücum ettiği mağazada, kasaların önünde uzun kuyruklar oluştu.  

Restoran olacaktı H&M'ye kısmet oldu

Rainforest Cafe'nin Türkiye operasyonuna son vermesinin ardından, H&M'ye teklif götüren İstinyePark yönetimi, marka kendilerine geç dönünce boşalan alanı 'restoran bölümü' olarak konumlandırmaya karar vermişti. 'İstinye Pazarı' olarak adlandırılan bölüm için 300-500 metrekareye sahip mekanlar planlanmıştı. İstinyepark Genel Müdürü Hakan Kurt, 'Restoran sahipleri ile görüşmeleri tamamlamıştık ama sözleşmeler imzalanmamıştı. Markanın ısrarı üzerine alanı H&M'ye kiraladık' dedi. Kurt, H&M ile giriş sayısını yüzde 10 artırmayı hedeflediklerini söyledi.  

Açılışta 83 kişilik ekip görev aldı

H&M İstinye Park mağazasının açılışında 45 mağaza personeli, 30 destek personel, sadece İstinye Park mağaza görsel ekibi olarak 4 Görsel yönetici, 1 Mağaza Müdürü ve 3 Departman Müdürü olmak üzere toplam 83 kişilik ekip görev aldı. Sabahın erken saatlerinde mağaza açılışı için kuyruğa giren H&M müşterileri için bu açılışa özel H&M tarafından güvenlik önlemleri de alındı. 25 kişilik özel güvenlik ekibi mağazada hazır bulundu.  
Sabah/Pınar çelik

 H&M, ikinci mağazayı İstinyePark"ta açtı

 

Bayrampaşa"daki Forum İstanbul"da ilk mağazasının açılışı ˜vip izdiham"a dönüşen dünyanın en büyük perakendecilerinden İsveçli H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazası dün İstinyePark"ta açıldı.

H&M Türkiye Müdürü Leif Spang ve İstinyePark Mağaza Müdürü Sander Keijser"in kurdele kesme töreniyle resmi açılışı gerçekleştirilen mağazaya, kapıda uzun kuyruklar oluşturan kalabalık açılışa özel fiyatlarla alışveriş yapabilmek için akın etti. H&M Türkiye Müdürü Leif Spang, œTürkiye"deki moda tutkunları uzun süredir heyecanla H&M"i bekliyorlardı ve şu an biz Türkiye"de ikinci mağazamızı açmanın heyecanını yaşıyoruz. Moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunan bir marka olarak, yeni mağazamızla, İstanbul"daki müşterilerimize kendi stillerini yaratırken esin kaynağı olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz diye konuştu. H&M, İstinyePark"taki açılışın ardından Türkiye"deki genişlemesine ilkbaharda Torium Alışveriş Merkezi, Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi"nde açacağı üç yeni mağaza ile devam edecek.
Hürriyet

 

H&M İstinye Park"a ˜çocuksuz" gitti

Geçen ay ilk mağazasını Forum İstanbul"da açan İsveçli hazır giyim devi H&M, ikinci mağazasını yine İstanbul"daki İstinye Park Alışveriş Merkezi"nde açtı

AVM"nin saat 10.00"da açılmasıyla birlikte mağaza önünde yaklaşık 50 metrelik bir bekleme kuyruğu oluştu. Mağazanın açılış töreninin ardından 800 kişi kapasitesi olan mağazaya kuyukta bulunanların tamamı alındı. 1500 metrekarelik tek katta yer alan mağazada kadın-erkek-aksesuar bölümleri yer alırken, Forum mağazasında olduğu gibi çocuk bölümü bulunmuyor. Açılışa katılan İstinye Park Genel Müdürü Hakan Kurt, markanın mağaza karmasına katılmasıyla oluşacak canlılığın yüzde 10"luk bir müşteri artışı yaratacağını ifade etti.  

Eski defterler açıldı

Hatırlanacağı gibi 2009"da H&M, İstinye Park"la görüşme yaptıktan sonra kontrat imzalamadığı için yerini Alman rakibi C&A"e kaptırmıştı. AVM"nin içinde yer alan Rainforest restoranın kapanmasından sonra AVM şubatta H&M"e yeniden teklif götürmüş, markanın zamanında yanıt vermemesi üzerine alanın tematik yeme-içme alanı olarak düzenlenmesine karar verilmişti. İstinye Park Genel Müdürü son anda yapılan değişiklikle H&M"in gelmesine ilişkin olarak, œTam anlaşmaları yapıp, imzaları atıyorduk ki yeniden burada yer almak istediklerini belirttiler. Biz de Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım"a danıştık. Marka gelmeyi çok isteyince kabul ettik. Öncesinde yaptığımız görüşmeler vardı. Eski defterler yeniden açıldı. H&M yerini aldı dedi.
Milliyet/Beste Önkol

 

H&M'in, ikinci mağazası İstinyePark'ta açıldı

ULUSLARARASI moda perakendecisi H&M, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstinyePark'ta açtı.

H&M'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 1.500 metrekarelik alanda kurulu ve tek kattan oluşan mağaza, haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek. İlk mağazasını Forum İstanbul'da açan marka, İstinyePark'ın ardından Türkiye'deki genişlemesine ilkbahar sezonunda Torium Alışveriş Merkezi, Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi'nde açacağı 3 yeni mağazayla devam edecek. H&M, Türkiye'deki ilk mağazasını ise 6 Kasım tarihinde Forum İstanbul'un içinde açmıştı.
Akşam

 

 


Geri Dön