26 / 04 / 2024

H&M, üçüncü mağazasını Sapphire çarşı 'da açtı!

H&M, üçüncü mağazasını Sapphire çarşı 'da açtı!

H&M Hennes & Mauritz AB, Türkiye 'deki üçüncü mağazasını İstanbul 'un en yüksek binası Sapphire çarşı 'da açtı. 1,500 metrekarelik mağazanın açılışı H&M Türkiye Müdürü Spang ve Sapphire çarşı Mağaza Müdür Yardımcısı Nalbant tarafından yapıldı



H&M 'den yapılan açıklamada, 1,500 metrekarelik mağazanın açılışı H&M Türkiye Müdürü Leif Spang ve Sapphire çarşı Mağaza Müdür Yardımcısı Elif Nalbant tarafından yapıldığı bildirildi.

H&M, 'Erken Kalkan Kazanır' sloganı ile sıraya giren ilk 100 kişiye, açılışa özel yaptıkları alışverişin yüzde 20 'si kadar indirim uyguladı. H&M Türkiye Müdürü Leif Spang, yeni mağaza açılışıyla daha geniş bir kitleye ulaşmış olacaklarını belirterek, açtıkları tüm mağazalarda beklediklerinden büyük bir coşku ile karşılaştıklarını, moda tutkunlarına kendi stillerini yaratırken esin kaynağı olmaya devam edeceklerini belirtti.

H&M 'nin üçüncü mağazası, Sapphire 'in en merkezi noktasında 1,500 metrekarelik bir alanda kurulu ve iki kattan oluşuyor. Mağaza, haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek. H&M, Sapphire çarşı 'daki üçüncü mağazanın ardından mart ayında iki yeni mağaza daha açacağını bildirdi.

TEMESİST 'E ORTAKLIK TEKLİFİ

Temesist Depo ve Raf Sistemleri, Suudi Arabistanlı bir firmadan ortaklık teklifi aldığını duyurdu. Suudi Arabistan 'da aldığı işleri başarı ile tamamlayan Temesist Raf 'a ortaklık teklif eden Suudi Arabistan 'lı firmanın Temesist ile birlikte Arabistan Yarımadası 'nda fabrika kurmak istediği belirtildi. Temesist 'ten yapılan açıklamada, gıdadan metale birçok sektörde faaliyet gösteren Arabistanlı firmanın Kanada, İtalya, Vietnam ve Hindistan 'da da fabrikalarının bulunduğu kaydedildi. Temesist Raf Genel Müdürü Halil İbrahim Gül, ortaklığın yüzde 60 'a yüzde 40 şeklinde olmasının istendiğini ve teklifi düşündüklerini bildirdi. Arabistan 'daki raf sistemleri pazarının Türkiye 'nin 4 katı olduğuna dikkati çeken Halil İbrahim Gül, bu büyüklüğün pazarda rekabeti artırdığını ifade etti.

GARANTİ BONUSPAY İLE CEP TELEFONU ÜZERİNDEN ALIşžVERİşž

Garanti Bankası, Bonuspay ile cep telefonu üzerinden alışveriş yapılmasına imkan tanındığını duyurdu. Garanti 'den yapılan açıklamada, yeni hizmetin, kart bilgilerinin kişinin sadece kendisi ve bankası arasında kalmasını sağladığı belirtildi. Garanti 'nin İnternet şžubesinden ya da Garanti Paramatik 'ten birkaç saniye içinde, bir sefere mahsus BonusPay tanımlatan herkesin kendi yaratacağı şifreyi kart bilgilerinin yerine kullanabildikleri kaydedilen açıklamada, BonusPay 'den faydalananların, anlaşmalı internet sitelerinde, kredi kartı numarasını girmeden cep telefonuna yollanan şifreyle alışveriş yapabildikleri, onayın banka tarafından direkt olarak işyerine verildiği, böylece alışverişin normal süresinde tamamlandığı ifade edildi.

BonusPay, Türkiye 'de internet üzerinden alışverişin en yoğun yapıldığı Biletix, Cihantex, Fenerium.com, Gezisitesi, Gold Bilgisayar, Hepsiburada, Hizlial, İsimtescil.com, Kangurum, Oto Erkan, Pegasus, Pirlantacilar.com, Rndyazilim.com, Sanatgezgini, Tatil.com, Yemeksepeti.com sitelerinde geçerli oluyor.


Geri Dön