20 / 04 / 2024

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.



Kişisel ve kaliteli hobi anlayışını mağazalarına taşıyan Hobix, birbirinden farklı ürünleriyle şimdi de Bursalıların yeni hobisi olacak. 2014 yılında e-ticaret sitesi ile faaliyetlerine başlayan Hobix, 2015 yılında ilk mağazasını İstanbul’daki Mall of İstanbul AVM’de açmıştı. Ziyaretçilerden gelen yoğun ilgi doğrultusunda mağazalaşmaya karar veren Hobix, Bursa’da Korupark AVM’de de ikinci mağazasını açtı.


Mağazada satışa sunulan ürün grupları arasında koleksiyonluk Victorinox çakılar, Victorinox Swiss Army saatler, Victorinox ve Wenger seyahat malzemeleri, kalemler, büyüteçler ve anahtarlıkların yanı sıra gökyüzü meraklıları için Celestron marka teleskop ve dürbünler bulunuyor. Ayrıca mutfak ürün gruplarında da bir çok çeşit sunan Hobix, Victorinox mutfak bıçakları ve Zyliss mutfak ürünlerinin yanı sıra Cole&Mason tuz karabiber değirmenleri ile mutfağınızda pratik çözümler sunuyor. Ürün çeşitliliği ile mağazadan içeri girdiğiniz anda farklı bir dünyaya girdiğinizi hissettiğiniz Hobix, herkesin ilgi duyabileceği bir konsept sunuyor. 


İnternet üzerinden de alışveriş yapabildiğiniz www.hobix.com.tr ile tüm Türkiye’ye hizmet veren Hobix, önümüzdeki üç sene boyunca mağazalaşmaya devam edecek. Türkiye’de farklı illerde de mağaza açmayı hedefleyen Hobix, büyüyen hobi sektöründeki payını daha da artıracak. 



Geri Dön