19 / 04 / 2024

Holiday Inn Diyarbakır City Center Diyarbakır'da açılıyor!

Holiday Inn Diyarbakır City Center Diyarbakır'da açılıyor!

InterContinental Oteller Grubu (IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzaladı. "Açık Lobi" konseptinin de bünyesinde bulunacağı otelin 2015 yılında açılması bekleniyor..



Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Oteller Grubu(IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzalayarak Türkiye'deki varlığını büyütmeye devam ediyor. 


BED Turizm ile franchise anlaşması çerçevesinde ve POYA Proje Organizasyonu koordinasyonuyla mevcut bir bina. 161 odalı bir otele dönüştürülüyor. 2015 yılında açılması beklenen otelde, spa. bar. restoran, asma katında beş toplantı odası, çatı terasında bir ziyafet alanı ve bir spor salonu yer alacak. 


Otel aynı zamanda. Holiday Inn markasının ön büro. oturma ve iş merkezi alanlarının tek bir geniş mekan içerisinde çözümlendiği yeni "Açık Lobi" konseptini de bünyesinde bulunduracak. 


1980 yılından bu yana Diyarbakır'da oldukça popüler olan bu binanın halihazırda zemin katında bulunan kafesi de yerel halk ve turistler tarafından kentin en ilgi gören mekanları arasında ver alıyor. 


Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın yatırımcıları, bu kafeyi de "Açık Lobi " konseptine dahil etmeyi hedefliyor. Tarihi şehir merkezinin kalbinde yer alacak olan otel. devlet daireleri. belediye binası ve kültürel miras açısından zengin bir alana da sadece yürüme mesafesinde konumlanacak. 


Güneydoğu'nun en büyük şehirlerinden Diyarbakır'a, bu bölgenin iş merkezi olmasıyla birlikte, yerli ve yabancı konukların ilgisinde de gözle görünür bir artış söz konusu. 


Intercontinental Hotels Group (IHG) Türkiye İş Geliştirme Direktörü Yalın Yaltıraklı. "Türkiye'deki büyüme planlarımız için önemli bir şehir olan Diyarbakır'da açılacak bu ilk otelimiz için oldukça heyecanlıyız Holiday Inn markası, otel sahiplerinin ülkelerin gelişime açık bölgelerindeki yatırım potansiyellerini daha da fazla değerlendirmesiyle birlikte Avrupa'da büyüme hızı artırıyor" dedi.



Ankara Ticari Hayat


Geri Dön