24 / 04 / 2024

Holiday Inn Express Manisa West'in açılışı yapıldı!

Holiday Inn Express Manisa West'in açılışı yapıldı!

Bir süre önce hizmete başlayan Manisa’ nın ilk uluslararası oteli Holiday Inn Express Manisa West’ in resmi açılışı Vali Abdurrahman Savaş ve protokol tarafından yapıldı...




Bir süre önce hizmete başlayan Manisa’nın ilk uluslararası oteli Holiday Inn Express Manisa West’in resmi açılışı Vali Abdurrahman Savaş ve protokol tarafından yapıldı.


Manisa Keçiliköy Mahallesinde yer alan Otel bahçesinde düzenlenen kokteyl ve açılışa Vali Abdurrahman Savaş’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Ramis Şiyak, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ile çok sayıda davetli katıldı.


Törende konuşan Otel Genel Müdürü Özgür Çetinkaya açılışa katılan konuklara teşekkür ederek, “Holiday Inn Manisa’nın ilk uluslararası oteli. Bize bu değerli işletmeyi kazandıran yatırımcı Hocalar ailesine ve işletmeci T&T Consulting Şirketi’ne tüm ekibim adına teşekkür ederiz. Manisa’ya çeşitli sebeplerden dolayı ziyarete gelen değerli misafirlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.


Konuşmanın ardından otelin açılış kurdelesi kesildi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön