19 / 04 / 2024

Holiday Inn İstanbul City'nin iletişim danışmanı Amazon oldu!

Holiday Inn İstanbul City'nin iletişim danışmanı Amazon oldu!

İstanbul’un tam kalbi Topkapı surlarında konumlanmış 5 yıldızlı Holiday Inn İstanbul City Otel, Amazon İletişim’le birlikte farklı ve dikkat çekici projelere imza atacak...



Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı, Holiday Inn Istanbul City      Otel’ine hizmet vermeye başladı. İstanbul’un tam kalbi Topkapı surlarında konumlanmış 5 yıldızlı Holiday Inn İstanbul City Otel, Amazon İletişim’le birlikte farklı ve dikkat çekici projelere imza atacak.


Amazon İletişim; itibar yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri alanlarında hizmet ağına sahip. Amazon İletişim’in müşteri ve referansları arasında; Asya Emeklilik, Twigy, Kozzy AVM, İstanbul Optimum Outlet, Baumax, Cafe 7 Ataköy Marina, Hotel 7 Çeşme, Canan Alimdar, CATHIC, Ea Organizasyon, FAW – Komsan Otomotiv, Fırat Plastik, Geziko.com, Gümüş Su, Hastens, Kentplaza, Keten İnşaat, Kotanyi, Max Licensing / Hello Kitty - Sanrio, Protel, Selçuklu Holding, Almesan, Mehtap, Rings Istanbul, İlko İlaç, Senior Assist, Venge, Vipdukkan.com ve Yıldırım Mayruk bulunuyor.




Geri Dön