16 / 04 / 2024

Hollywood ünlülerinin evleri dudak uçuklatıyor!

Hollywood ünlülerinin evleri dudak uçuklatıyor!

"Paraya para demeyen" Hollywood ünlülerinin evleri de dudak uçuklatıyor.Sadece ihtişamıyla değil sahip oldukları sıradışı özellikleriyle de...



Hangi ünlü park yeri "gökyüzünde" olan bir çatı katı dairesinde oturuyor, peki hangi ünlülerin şatosu var.. Ya kim hayatının sonuna kadar bir oyun parkında yaşadı.


İşte gösterişli evler ve şaşırtan özellikleri.


 Antilla Hindistan'ın en zenginlerinden biri olan Mukesh Ambani, Güney Mumbai'da dillere destan bir ev yaptı. Ambani'nin Antilla adını verdiği modern mimari harikası evi 27 katlı, yani 173 metre yüksekliğinde. Binaya dokuz asansörle çıkılıyor. Bu görkemli evin içinde klinik, sinema salonu ve altı katlı otopark var. Antilla'nın ve ailenin işlerini yapması için lüks evde 600 kişi, tam zamanlı çalışıyor. Ambani ailesinin evinin maliyeti ise 1 milyar dolardan fazla.


 

Aaron Spelling ($150 Milyon), Bill Gates ($147.5 Milyon), Oprah Winfrey ($85 Milyon), Hugh Hefner ($54 Milyon), Jerry Seinfeld ($32 Milyon), Christie Brinkley ($30 Milyon), Arnold Schwarzenegger ($23.5 Milyon), Will Smith ($20 Milyon), Jennifer Lopez ($10 Milyon) ve Britney Spears ($8.5 Milyon)


Yeni Akit


Geri Dön