05 / 05 / 2024

Home Store 3 yeni mağaza açacak!

Home Store 3 yeni mağaza açacak!

Home Store, Capacity, MarkAntalya ve Ankara Armada alışveriş merkezlerinde yeni mağazalar açacak, Yenilenen ve İtalya'da işbirliği yaptığı fabrikaları ve italya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store iddialı günlerine geri dönüyor




Home Store, üç yeni mağara açmak için hazırlıklarım tamamladı Yeni mağazalar. Capacity, MarkAntalya ve  Ankara  Armada alışveriş merkezlerinde kapılarım açacak. 


Uzun yıllar dekorasyon, moda ve yeme içme sektörünün öncülüğünü yapan Home Store bir dejavu dönemine girdi. Yemlenen yüzü. İtalya'da hazırlanan koleksiyonlarıyla 2014 kış sezonunda sevenlerine merhaba diyor. Romantik bir kış için romantik parçalar, bu kış tüm parçalarda karşımıza çıkan feminen detaylar, karanlık ve asi renkler, iddialı detaylarla cesaretlendiren çarpıcı kesimler Home Store'un cesur ama romantik, sevimli ama sert, sakin ama güçlü kadın profili yeni sezonda karşımızda Tepeden tırnağa yenilenen ve İtalya'da işbirliği yaptığı fabrikaları ve İtalya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store yenilenen konsepti, tasarımı ve koleksiyonlarıyla eski iddialı günlerine geri dönüyor.



Ankara Ticari Hayat



Geri Dön