19 / 04 / 2024

Home&Tex Fuarı ve ZüccEV Fuarı aynı anda CNR EXPO'da!

Home&Tex Fuarı ve ZüccEV Fuarı aynı anda CNR EXPO'da!

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenecek "Home&Tex Fuarı", 19-22 Kasım tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. ZüccEV Fuarı'da eş zamanlı olarak kapılarını açıyor.



Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenecek "Home&Tex Fuarı", 19-22 Kasım tarihlerinde bin 500 markanın katılımıyla CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.


Yapılan açıklamaya göre CNR Holding, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde düzenlenecek fuarın açılışı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle ile CNR Holding Üst Yöneticisi (CEO) Cem Şenel’in katılımıyla yapılacak.


Züccaciye, dekoratif ev aksesuarları ve elektrikli ev eşyalarına yönelik düzenlenen "ZüccEV Fuarı" da Home&Tex ile eş zamanlı CNR EXPO'da düzenleniyor. Fuarda, Home&Tex’in profesyonel ziyaretçi kitlesi olan ev tekstili, otel, motel ve restoran satın alıcıları, ZüccEV katılımcılarıyla yeni iş birliklerine imza atacak.


AA




Geri Dön