24 / 04 / 2024

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Horizon Point Bodrum Evleri'nde akıllı ev sistemleri!

Bodrum’un merkezinde konumlandırılan Horizon Point Bodrum Evleri, sunduğu akıllı ev sistemleri teknolojileri ve ayrıcalıkları ile kişilere daha konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor.Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu?



Evdeki rutin işleri sizin yerinize bir başkası yapsa nasıl olurdu? Akıllı ev sistemleri ile bu artık imkânsız değil. Aydınlatmadan sulamaya, ısıtma-soğutmadan enerji sistemine ve perde-panjur sistemine kadar evdeki tüm işleri akıllı ev sistemleri ile çözmeniz mümkün. 

Akıllı ev sistemleri ile kumanda, bilgisayar, tablet hatta cep telefonu gibi tek bir kontrol noktası üzerinden evin tüm rutin işlerini halledebileceksiniz. 


Bodrum’un deniz, kale ve marina manzarasına hâkim Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum Evleri’nin kolonsuz bina iskeleti teknolojisi ile ev sahipleri, Bodrum manzarasının keyfini doyasıya çıkarıyor. Aynı zamanda bu teknoloji ile evin içerisinde ölü alan bulunmadığından ev sahibi, evin her köşesini değerlendirebilme imkânına sahip. Özel mimarisi ve kişilere sunduğu avantajlarla Bodrum’un parlayan yıldızı Horizon Point Bodrum Evleri, akıllı ev sistemleri teknolojisi ile de ev sahiplerine konforlu bir yaşam sunuyor.


Evinizin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

Horizon Point Bodrum Evleri’nde kullanılan akıllı ev sistemleri, siz uzaktayken bile evinizin kontrolünü sağlamanıza yardımcı oluyor. Akıllı cep telefonunuz ya da Ipad’iniz ile ısıtmayı, panjurları, su sistemini ya da klimaları dilediğiniz gibi devreye sokabilir, dışardayken bile evinizle ilgili her şeyi uzaktan yönetebilirsiniz. Ayrıca evlerde kullanılan akıllı ev sistemleri sayesinde cep telefonunuza gireceğiniz kod ile siz evde yokken de kapıdaki misafirinizi eve davet edebileceksiniz.


Siz de Horizon Point Bodrum Evleri’nde akıllı ev sistemleri teknolojisi ile tek bir kontrol noktasından evinizin tüm işlerini kolaylıkla yapabilecek, lüks yaşamın sınırlarını zorlayacaksınız.



Geri Dön