26 / 04 / 2024

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de hizmete açtı!

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de hizmete açtı!

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de açıldı. Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Eşkar, Kayseri Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve 9. Şube için neden Kayseri ' yi seçtiklerini anlattı...



10 yıldır kaliteden ödün vermeden, hasta memnuniyetini ilke edinerek çalışan Hospitadent Dental Group, şimdilerde 9. Şubesini Kayseri'de hizmete açtı. Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Eşkar, Kayseri Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve 9. Şube için neden Kayseri'yi seçtiklerini anlattı. CHospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar, "1500 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Kayseri Hospitadent, İmplant (vidalı diş), protez (estetik kaplamalar), endodonti (kanal tedavisi), ortodonti (tel tedavisi), periodontoloji (diş eti tedavisi, pedodonti (çocuk dişhekimliği), ağız kokusu, ağız ve çene cerrahisi alanlarında hizmet vermektedir. Tam donanımlı HEPAfiltre, son teknolojik ürünlerle donatılmış ameliyathanesi ile dişhekimliğinin tüm branşlarında hizmet verme kapasitesine sahiptir. Hem tedavinin kalitesi hem de hastalara sağladığımız konforla, pırıl pırıl bir hastane yapmaya çalıştık. Açıldığımız ilk günden beri yoğun bir ilgiyle karşılaşmış bulunuyoruz. Bu alanda dental sektörün lideri olmamız ve markamıza yaptığımız yatırımın sonuçlarını görmüş olmak bizi mutlu etmektedir"dedi. 

KAYSERİ SAĞLIK TURİZMİNE HAZIR DURUMDA Kayseri ilimizin; modem üniversite, devlet ve özel hastaneleri, konusunda tecrübeli uzman hekimleri ile sağlık alanında müthiş bir altyapıya sahip olduğunu söyleyen Hospitadent Dental Group'tan Dr. Recep Eşkar," Kayseıi'nin sağlık sektöründeki payının büyük olduğunu, Kayseri ilimizin Orta Anadolu'nun ticaret ve sanayide olduğu gibi sağlıkta da merkezi durumunda olduğunu" söyledi. Dr. Eşkar, "Çevre illerden hastalar eskiden Ankara'ya giderken, şimdi sağlık alanında yeterli donanıma sahip olması nedeniyle Kayseri'ye gelmektedir. Orta Doğu'dan da birçok hastanın Kayseri ilimize tedavi amaçlı geldiği kulağımıza gelen haberler arasındadır. Ayrıca birçok Avrupa ülkesinden direk Kayseri'ye uçuşlar başlamıştır. Kayseri ve civarında orijin alan birçok gurbetçimiz bulunmaktadır. Onlara hizmet verme arzusu ile de Kayseriye yatırım yapma kararı aldık." dedi.Kayseri'nin, r, *JL tarihi ve kültür mirasıyla, son 10 yıldır Büyükşehir'in de katkılarıyla olan kent yapılaşmasıyla, Türkiye'nin 2. büyük dağı Erciyes'in kış turizmine sağladığı canlılık ve hareketle, sağlık turizminde söz sahibi olmaya hazır bir ilimiz olduğuna dikkat çeken Dt. Eşkar, "Kayseri ilimizin; ülkemize ciddi miktarlarda döviz sağlayan sağlık turizminde önünün açılmasını, hakettiği yere gelmesi inancındayız. Tüm devlet ve özel sağlık sektörü bir olarak, Ortodoğu ile aramızda köprü kurabilir, sağlık turizmi pastasından Kayseri'nin yararlanmasını sağlayabiliriz." dedi. 

10 YILDA 9 DİŞ HASTANESİ 10 yıl içinde 9 hastaneye ulaştıklarını ifade eden Dt. Eşkar, "18000m2 kapalı alanda, 200 diş hekimi ve uzman diş hekimi toplamda 500 personelle 10 yıldır hasta memnuniyeti ilkemizden ödün vermeden, dünya standartlarında hizmet vermekteyiz. Gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından kurumlarımıza gelen 2.000.000 'dan fazla hastamızın diş tedavi hizmetini gerçekleştirdik. Yurtdışından gelen misafirlerimizi havalimanında karşılıyor, anlaşmalı olduğumuz otellerde konaklatıyoruz. Yapılan işlemlerde dolgu 2 yıl, protez 6 yıl, implantlar ömür boyu garanti kapsamında sertifikalandırılmıştır. 

Hizmetlerimiz garanti kapsamında olduğu için kalitesiz malzeme kullanma gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır. İmplant için sektörde iyi bilinen, denenmiş güvenilir Alman ya da Avrupa malı ürünler tercih edilmektedir. Tüm işlemlerimiz tam steril kliniklerimizde tek kullanımlık aletlerle gerçekleştirilir. Kaliteli hizmetimiz ISO 9001 2001 ve Temos - "Ouality in International Dental Care" sertifikalarıyla tescillenmiştir." dedi. 


Adana Kent Merkezi




Geri Dön