20 / 04 / 2024

Hotel Beyond İzmir, tasarımıyla fark yaratıyor

Hotel Beyond İzmir, tasarımıyla fark yaratıyor

Beyond Hotel'in yeni açılan butik otellerden farkı, tasarımı ön plana çıkarıyor



Konuklarına İzmir'in merkezi Alsancak'ta şehrin tüm karmaşa ve gürültüsünden uzak, yeni ve sıcak bir ortam sunan Hotel Beyond, mimarisi, dekorasyonu ve hizmet anlayışıyla fark yaratıyor. Beyond Hotel'in yeni açılan butik otellerden farkı, tasarımı ön plana çıkarıyor.
 
İzmir'in ilk özel tasarım oteli olan Beyond, lobisinden resepsiyonuna, odalarından toplantı salonlarına kadar her bölümünde ince bir tasarım anlayışıyla yaratılmış. Alışılmış otelcilik anlayışının sınırlarını zorlayan Hotel Beyond'da, müşteriler odanın rengini bile seçebiliyor. Konuklarını hızlı Check-in sırasında Welcome Drink ile karşılayan Hotel Beyond, Chakra terapisinin altı rengi kullanılarak tasarlanmış.

Mor, mavi, yeşil, sarı, turuncu, kırmızı renklerden hangisi sizi rahatlatıyorsa o renkteki odayı seçebiliyorsunuz. Otelin cephesi ise, geceleri dönüşümlü aydınlatma sistemiyle renkten renge bürünüyor.

Dekorasyonda beyaz renge ağırlık verilen tek mekan ise otelin restoranı. Şef Mehmet Çınar tarafından oluşturulan mönü, ağırlıklı olarak İtalyan ve Fransız mutfağına kucak açıyor. Temiz havada keyif yapmak isteyenler için otelin yan tarafında yemyeşil bir bahçesi de bulunuyor. Dilerseniz yemeklerinizi burada da yiyebilirsiniz. Hafta sonları bahçede kahvaltı bir şölene dönüşüyor. Akşamlarınızı Kordon'da değil de otelde geçirmek isterseniz "No5 Bar" da keyif yapabilirsiniz.

Iroko masif ve ıhlamur ağacının sunduğu sıcak ortamda, başarılı  toplantılarınıza ışık tutacak 80 kişi kapasiteli seminer ve toplantı salonu, 10 kişi kapasiteli executive ve 4 kişi kapasiteli interview salonları eğitim, konferans ve iş görüşmesi organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmak üzere günümüzün  tüm modern ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet veriyor.

Otelin kurucusu Karcıoğlu firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karcıoğlu, konuklarının görüşlerini ön planda tutarak yüksek kaliteli, birebir hizmet sunmayı amaçladıklarını, çağdaş yönetim anlayışıyla, çalışanlarına güvenli ve sıcak bir ortam sunduklarını ve kalite ile yenilikçiliği ilke edindiklerini söylüyor.

Dünyanın en iyi 7 tasarım otelinden biri İngiltere'nin en çok okunan dekorasyon dergisi Livingetc tarafından, aralarında Dubai'deki ünlü 7 yıldızlı otel Burj El Arab'ın da bulunduğu 7 en iyi tasarım otelinden biri seçilen Hotel Beyond konuklarından tam not alıyor.

Otelin sıradan değil, tamamen ezber bozan farklı bir duygusu var. Bu anlamda İzmir'in önemli markalarından biri olmuş bile. Dünyanın en iyi 7 konsept oteli arasına girmek az buz bir iş değil. Bu ilgi çekici otelde detaylara çalışılmış. Mesela her katın bir rengi var. Odalar da o renge göre ışıklandırılıyor ve misafiri çok ilginç bir atmosfer karşılıyor. Örneğin maviyi seçerseniz kendinizi iyi hissediyorsunuz çünkü ifade ve sanatsal yaratıcılığın rengi olduğu kadar aynı zamanda sabır ve dinginliğin de rengiymiş.

Otel, mimari detaylar arasına yerleştirilen hayat parçacıkları olduğu  kadar kaliteli hizmetiyle de dikkat çekiyor. Özellikle kahvaltısı konuklar tarafından çok beğeniliyor.
Capital İzmir


Geri Dön