18 / 04 / 2024

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.



Yeni yüzüyle büyük beğeni toplayan BurceluB, Ramazan'da da unutulmayacak bir tatil eşliğinde ibadetlerinizi yerine getirebileceğiniz imkanlarla sizleri bekliyor. BurceluB; yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna şahitlik eden, özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız, düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekan sunuyor. BurceluB; pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapan Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili' nde güneşin sıcaklığına ve Ege'nin berrak sularına davet ediyor misafirlerini... 


BurccluB BAHÇELERİ VE KONAKLAMA 

Hotel BurccluB toplam 16. 000 m2 arazi üzerine kurulu ve yeşil bir bahçe içinde inşa edilmiştir. Çevre duyarlılığına sahip tesis geniş bir yeşil alanda hizmet vermektedir. Otelde, en nadide bitki ve en güzel renklerle bezenmiş bahçelerde güzel bir tatil sunuyor. Okaliptüs ağaçlannın ortasında kuş sesleriyle uyanıp yeşilin değişik tonlanyla güne merhaba denilebiliyor. BurccluB, toplam 150 oda 450 yatak kapasitesine sahiptir. Bütün odalarlüks olarak düzenlenmiş ve dekore edilmiştir. Bütün odalar soğuk/sıcak merkezi klimalar ile donatılmış, eneıji koruma sistemleri kurulmuş ve bütün ihtiyaçlara hazır hale getirilmiştir. Herşey dahil sistem içerisinde yeralan kafelerdede değişik tropikal, asitli-asitsiz tamamen alkolsüz içeceklere ulaşma imkânı da mevcuttur. Hotel BurccluB'da, bayanlar ve erkekler için ayn ayn açık havuzlar ve ısıtmalı kapalı havuzlar da bulunmaktadır. Kapalı havuzlar yılın 12 ayı hizmet vermektedir. 


Yeni Asya


Geri Dön