26 / 04 / 2024

Hotpoint-Ariston ekolojik dengeyi tüm ürünlerine yansıtıyor!

Hotpoint-Ariston ekolojik dengeyi tüm ürünlerine yansıtıyor!

Hotpoint-Aristonun yeni ankastre serisinde yer alan Luce fırınlar, kategorisinde Avrupanın en düşük enerji tüketen fırını olma özelliği taşıyor. LFF 8214 model Hotpoint-Ariston bulaşık makineleriyse bir yıkamada sadece 7 litre su tüketiyor



Hotpoint-Aristonun yeni ankastre serisinde yer alan Luce fırınlar, kategorisinde Avrupanın en düşük enerji tüketen fırını olma özelliği taşıyor. Bir yıkamada 12 litre su tüketen LFF 8214 model Hotpoint-Ariston bulaşık makineleriyse  en son geliştirilen teknolojiler sayesinde sadece 7 litre su tüketiyor.

Ekolojik dengeye verdiği önemi tüm ürünlerine yansıtan Hotpoint-Aristonun, yeni Luce ankastre serisinin fırınları, kategorisinde Avrupanın en düşük enerji tüketen fırını olma özelliğini taşıyor. Ecotech teknolojisiyle geliştirilen fırınlar, ısıtma parçalarındaki elektronik kontrol, , soğutma fanındaki artırılmış izolasyon özellikleriyle A sınıfından bile % 20 daha az enerji tüketiyor.

Doğa dostu teknolojileriyle fark yaratan Hotpoint-Ariston, A+ enerji verimliliğine sahip LFF 8214 bulaşık makinelerini A++ seviyesine yükselterek enerji tüketimini daha da azalttı. Bir yıkamada 12 litre su tüketen LFF 8214 bulaşık makinesi, artık sadece 7 litre su tüketiyor. Enerji tüketimini azaltmak için geliştirilen teknolojiler, Hotpoint-Aristonun doğaya verdiği önemin en önemli göstergesi olarak öne çıkıyor.

Indesit Company Hakkında
Indesit Company, Avrupanın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987den beri Milano Borsasında işlem gören Indesit Company 2010 yılında 2,9 milyar Avro satış rakamına ulaştı. Indesit Companynin dünya çapında 14 üretim tesisi (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye)


Geri Dön