24 / 04 / 2024

Hotpoint-Ariston'dan Nisan ve Mayıs ayına özel kampanyalar!

Hotpoint-Ariston'dan Nisan ve Mayıs ayına özel kampanyalar!

Hotpoint-Ariston, Nisan ve Mayıs ayına özel inanılmaz fiyat kampanyasıyla anneleri bulaşıktan kurtarıyor, çocuklara daha fazla zaman kalıyor. LFF 8214 E/EU model bulaşık makinesi Nisan-Mayıs kampanyasıyla tüketicinin yüzünü güldürüyor..



Hotpoint-Ariston, yalnızca Nisan ve Mayıs aylarına özel LFF 8214 E/EU model bulaşık makinesi Nisan-Mayıs kampanyasıyla tüketicinin yüzünü güldürüyor. Gerçek fiyatı 1.799 TL olan bulaşık makinesini 31 Mayıs 'a kadar sadece 899 TL 'ye satın almak mümkün!
Hotpoint-Ariston LFF 8214 E/EU model bulaşık makinesi Mayıs ayı sonuna kadar normal fiyatından % 50 indirimle 899 TL 'den satışa sunuluyor. 14 kişilik yemek takımı kapasitesi ve Sadece “27 dakika ” süren hızlı yıkama fonksiyonuyla zaman tasarrufu sağlayan Hotpoint-Ariston bulaşık makinesi aynı zamanda A+ teknolojisiyle A sınıfına kıyasla %10 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. LFF 8214 E/EU model bulaşık makinesinin sekiz farklı yıkama programı arasında kuvvetli yıkama, normal yıkama, ekonomik yıkama, kristal programı ve bebek programı gibi seçenekler bulunuyor.

Az miktardaki bulaşık için yarım yük opsiyonu, 24 saat yıkama zamanı erteleme ve ekstra kurutma fonksiyonları bulunan bulaşık makinesinde “Aquastop ” su taşma emniyet sistemi, yıkama sonuna kalan süre göstergesi, alt sepette katlanabilen raflar gibi ilave özellikler de mevcut. Mutfakta hayatı kolaylaştıran bu ideal bulaşık makinesi için   sadece Mayıs sonuna kadar geçerli   özel kampanya fırsatını   sakın kaçırmayın!

Özellikler:
Ölçüler: 85x60x60
Enerji tüketimi:   1.03 kW/saat
Su tüketimi: 12 lt.

Fiyat:   1799 TL 'den indirimli 899 TL (10 Nisan – 31 Mayıs tarihlerinde geçerli)


Geri Dön