25 / 04 / 2024

Hotpoint buzdolapları 999 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hotpoint buzdolapları 999 TL’den başlayan fiyatlarla!

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, daha uzun süre tazelik için teknolojiyle yenilenen buzdolaplarını 999 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor...




 Hotpoint full no-frost buzdolapları sahip olduğu Active Oxygen Teknolojisi sayesinde yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini 9 güne kadar koruyor. Yiyeceklerin üzerine doğal aktif oksijen verilmesini sağlayan bu inovatif teknoloji bakteri oluşumunu yüzde 90’a varan oranda, kötü koku oluşumunu ise yüzde 70’e varan oranda engelliyor.

 

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, tüketicilere inanılmaz bir indirim kampanyası sunuyor. Daha uzun süre tazelik için teknolojiyle yenilenen Hotpoint buzdolapları 999 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Hotpoint full no-frost buzdolaplarındaki Active Oxygen Teknolojisi yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini 9 güne kadar koruyor. Yiyeceklerin üzerine doğal aktif oksijen verilmesini sağlayan bu inovatif teknoloji bakteri oluşumunu yüzde 90’a varan oranda, kötü koku oluşumunu ise yüzde 70’e varan oranda engelliyor.


Tamamı yenilenen çift kapılı, kombi ve 4 kapılı olmak üzere her türlü ihtiyaca uygun seçenekler sunan Hotpoint buzdolapları, kısa bir süre için 999 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla sunuluyor.


Kampanya, Eco Tech Teknolojisi’yle geliştirilmiş, sıcaklığı +8 dereceden -18 dereceye kadar ayarlanabilen ve ister soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen çekmeceye sahip 4 kapılı Hotpoint Quadrio buzdolaplarını, Active Oxygen Teknolojisi’yle daha fazla tazelik sunan çift kapılı ve kombi buzdolaplarını kapsıyor. 525 litre brüt hacmiyle kalabalık ailelerin tüm yiyecek ve içeceklerini güvenle saklayan Hotpoint yeni XXL buzdolapları da kampanyaya dahil.


Geri Dön