28 / 03 / 2024

Hotpoint, Türkiye'deki 354'üncü mağazasını İzmir'de açtı!

Hotpoint, Türkiye'deki 354'üncü mağazasını İzmir'de açtı!

Indesit Company'nin Hotpoint mağazası, Arzu Aktuğ ve Murat Saran ortaklığında Narlıdere'de hizmete açıldı. Türkiye'de 20 ayda 354'üncü mağazasını hayata geçiren firmanın İzmir'deki açılışına ilgi yoğun oldu.




Avrupa'nın lider beyaz eşya ve küçük ev aletleri üreticilerinden Indesit Company'nin Hotpoint mağazası, Arzu Aktuğ ve Murat Saran ortaklığında Narlıdere'de hizmete açıldı. Türkiye'de 20 ayda 354'üncü mağazasını hayata geçiren firmanın İzmir'deki açılışına ilgi yoğun oldu. 


Manisa'da fabrika açıldı

Açılışa Indesit Company Türkiye Müdürü Turgay Dağ, Türkiye Satış Koordinatörü Bökehan Şahbaz, Türkiye Bayi Satış Müdürü Ertan Boga ve Ege Bölge Müdürü Refik Fidan da katıldı. 120 metrekarelik alan üzerinde pazar hariç 6 gün boyunca faaliyet gösterecek olan mağazada, 103 yıllık deneyime sahip İngiliz markası Hotpoint'in beyaz eşya, elektronik, klima, küçük ev aletleri ve ankastre ürünleri satışa sunulacak. Yetkililer, markanın Türkiye'deki buzdolaplarının tamamının Manisa'da üretildiğini belirtti. 35 milyon euro yatırımla aynı yerde ikinci fabrikanın açıldığını söyleyen yetkililer, önümüzdeki Eylül ayından itibaren çamaşır makinelerinin de Manisa'da üretilmeye başlayacağını dile getirdi.



Yeni Asır



Geri Dön